Ingrediente:
2 bucăţi de piept de curcan, 4 cepe roşii tăiate fin, 250 g varză de Bruxelles tocată, un căţel de usturoi tăiat, 1/2 linguriţă de boia afumată, 2 linguri de ulei de susan, zeama de la o lămâie, 1 linguriţă de sos de soia, migdaleâ
Mod de preparare:
Într-o tigaie nonaderentă, căliţi pieptul de pui tăiat fin, în uleiul de susan. Adăugaţi ceapa, varza, usturoiul şi chili şi continuaţi să le căliţi timp de 5 minute. Adăugaţi zeama de lămâie, sosul de soia şi migdalele şi serviţi imediat.
Sursa: gustarte.ro
Încearcă și:
Citește pe Antena3.ro
REŢETA ZILEI: Peşte la cuptor cu sos
REŢETA ZILEI: Supă aztecă (de post)
REŢETA ZILEI: Dovlecei a la grec