x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Piept de curcan cu varză de Bruxelles, migdale şi boia afumată

REŢETA ZILEI: Piept de curcan cu varză de Bruxelles, migdale şi boia afumată

10 Mai 2017   •   20:30
REŢETA ZILEI: Piept de curcan cu varză de Bruxelles, migdale şi boia afumată

Ingrediente:

2 bucăţi de piept de curcan, 4 cepe roşii tăiate fin, 250 g varză de Bruxelles tocată, un căţel de usturoi tăiat, 1/2 linguriţă de boia afumată, 2 linguri de ulei de susan, zeama de la o lămâie, 1 linguriţă de sos de soia, migdaleâ

Mod de preparare:

Într-o tigaie nonaderentă, căliţi pieptul de pui tăiat fin, în uleiul de susan. Adăugaţi ceapa, varza, usturoiul şi chili şi continuaţi să le căliţi timp de 5 minute. Adăugaţi zeama de lămâie, sosul de soia şi migdalele şi serviţi imediat.

Sursa: gustarte.ro

 

Încearcă și:

REŢETA ZILEI: Peşte la cuptor cu sos

 

REŢETA ZILEI: Supă aztecă (de post)

 

REŢETA ZILEI: Dovlecei a la grec

 

REŢETA ZILEI: Salată de primăvară cu pui

×
Subiecte în articol: retete simple retete usoare