Ingrediente 1 kg fleică de porc împănată și cu șorici, condimente pentru carne de porc, 4-5 căței de usturoi,3-4 foi de dafin, 100 ml ulei, 100 ml apă, 200 ml vin roșu
Mod de preparare
Se întinde carnea de porc pe masa de lucru și se crestează în așa fel încât să se ruleze uniform. Se condimentează cu condimente speciale pentru carnea de porc și cu rondele de usturoi, apoi se rulează cu șoriciul la exterior, se leagă cu ață de bucătărie și se lasă la frigider câteva ore. După ce a fost lăsată la macerat, rulada se așează într-o tavă și se toarnă peste ea un amestec obținut din ulei, apă și vin roșu. În final, se adaugă foile de dafin și usturoiul feliat și se bagă la cuptor, pentru aproximativ 2 ore, la 160 de grade. În general se servește caldă, cu garnitură de cartofi și salată sau murături. Poftă bună! Rețete.ro