|
INGREDIENTE:
3 oua
, 120 g zahar pudra
, 115 ml ulei
, 110 ml apa
, 130 g faina
, o jumatate de plic cu praf de copt
, 3 linguri cu cacao
, esenta de rom
, un varf de cutit cu sare
, fulgi de cocos
, gem de capsune
, capsune
, menta
, kiwi
MOD DE PREPARARE
Ouale se amesteca bine cu zaharul pudra, sarea si se mixeaza pana cand se topeste zaharul si se obtine o spuma. Se adauga uleiul, apa, esenta de rom, praful de copt, cacaua si faina. Se mixeaza totul pana cand rezulta o compozitie ca de chec. Daca este nevoie, se mai adauga faina. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se unge cu ulei si se toarna compozitia in ea. Se introduce in cuptor si se coace 20-25 de minute.
Rece, se taie in doua pe latime, apoi in doua pe lungime, rezultand astfel patru foi. Se pune o foaie ca baza, se unge cu gem de capsuni, se pun felii de capsuni, blat, gem si capsuni, iar blat uns cu gem si avand capsuni pe el, apoi ultima foaie de blat. Se unge totul cu gem, se presara fulgi de cocos, se decoreaza cu frunze de menta si capsuni.
|
SFAT
Capsunele se pot inlocui cu kiwi.
|
BAUTURA: Kagor
|
|