Descoperită într-un caiet de rețete interbelic, din zona de sud a Ardealului, această rețetă de ruladă cu cremă o să vă încânte întâi de toate pentru că vă readuce gusturile primare al copilăriei la bunici. Vă amintiți diminețile de duminică, în care, lângă cana de lapte, fierbinte, bunica vă punea pe farfurioară unul dintre deserturile ei delicate, pregătite cu toată dragostea pentru nepoți?
Ei bine, rețeta de-acum rostul acesta îl are, de a fi o madlenă proustiană (în variantă de Ardeal sudic) pentru copilul care lâncezește în fiecare din nou. Dar să trecem iute la rețetă:
Te-ar putea interesa și
Rețeta zilei de marți. Ciorbă de fasole în coajă de pâine (rețete românești pe gustul tău)
Rețeta zilei de marți. Ostropel (sau ostropăț) de miel (rețete românești pe gustul tău)
Ruladă cu cremă (rețetă interbelică)
Se freacă bine într-un castron 4 gălbenușe cu 75 gr. de zahăr până se albesc ouăle...............
Află mai departe toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI