● Mod de preparare:
1 Fileurile de peşte se spală, se fierb zece minute în apă cu sare apoi se scot şi se toacă mărunt. Mazărea, fasolea verde şi morcovul curăţat de coajă se fierb zece minute, se scurg şi se pun într-un bol.
2 Când s-au răcit se adaugă peştele, ceapa şi usturoiul tocate mărunt, măslinele feliate şi uleiul de măsline.
3 Se adaugă smântâna şi brânza de vaci, ouăle mixate separat, busuioc tocat, sare şi piper după gust. Se presară un plic de praf de copt, făina, se amestecă şi se toarnă totul într-o tavă unsă cu ulei.
4 Se introduce tava în cuptorul încins şi se coace la foc potrivit până devine aurie şi, dacă introducem o scobitoare în compoziţie aceasta iese curată.
5 Se lasă să se răcească cinci minute în tavă apoi se scoate pe un platou şi se serveşte.
● Sfat: Se serveşte simplă sau cu o salată de roşii cu busuioc tocat, sare şi piper.
● Băutura: Riesling
Citește pe Antena3.ro