x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Dan Negru primește flori din Malta și dăruiește țuică de prune oaspeților englezi, joi, în marea finală “Next Star”

Dan Negru primește flori din Malta și dăruiește țuică de prune oaspeților englezi, joi, în marea finală “Next Star”

27 Mai 2015   •   09:16
Dan Negru primește flori din Malta și dăruiește țuică de prune oaspeților englezi, joi, în marea finală “Next Star”
Sursa foto: MIHAI STETCU/Gabriela Arsenie

Se împart cadouri joi seară, la Antena 1, în marea finală a celui de-al cincilea sezon “Next Star”. Dan Negru primește un coș cu flori de câmp din Malta, de la concurenta care vine din această țară.

La rândul său, prezentatorul show-ului îi va oferi bunicului lui James, micul concurent din Anglia, o sticlă cu “apă de România” făcută… din prune!

“Data trecută mi-ați dat flori de câmp din România, acum v-am adus eu flori de câmp din Malta”, a spus Christina, concurenta din Malta, odată urcată pe scena de la “Next Star”. Florile au fost împărțite între jurați, care le-au luat acasă, să le planteze în curte.Cum la prima vizită în România bunicul lui James, micul concurent din Anglia, s-a arătat entuziasmat de ceea ce a numit el “apa din România”, Dan Negru îi dăruiește acestuia o sticlă cu miraculoasa “apă”… făcută din prune.Cum va primi oaspetele englez darul lui Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 28 mai, de la ora 20.30, în marea finală “Next Star”.

×