x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Dana Săvuică le-a purtat noroc unei românce și soțului ei portughez, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Dana Săvuică le-a purtat noroc unei românce și soțului ei portughez, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

27 Apr 2018   •   18:14
Dana Săvuică le-a purtat noroc unei românce și soțului ei portughez,  la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Portughezul Angelo Araujo (57 ani) și soția sa româncă, Simona (37 ani), au câștigat aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, 18.000 de lei. Cu acești bani, cei doi concurenți își doresc să-i cumpere un pian fiului lor, Cristiano.

Chiar dacă au început concursul cu stângul, căci au greșit cu patru ani vârsta lui Marius, un inginer de 29 de ani, și cu doi ani pe cea a Simonei, o studentă la Cibernetică de 21 de ani, Angelo și Simona și-au revenit la cea de-a treia persoană care a apărut în fața lor, cunoscutul fost manechin Dana Săvuică, 48 de ani, căreia cei doi concurenți i-au ghicit vârsta. “De obicei, eu port noroc. Și mă bucur enorm că am fost primul Da!” pentru ei în această seară”, a spus Dana Săvuică, la ieșirea din platoul emisiunii.

Dezastrul s-a ivit o dată cu cea de-a patra persoană care a venit în fața lor, Victoria (81 de ani), căreia Simona și Angelo i-au greșit vârsta cu 16 ani, marcând astfel cea mai mare diferență de ani greșită din acest sezon. Astfel, dintr-un foc, cei doi au pierdut 48.000 de lei, adică mai mult de jumătate din banii pe care-i aveau în acel moment.

În continuare, în fața lor au venit Angie (31 de ani), o fostă concurentă de la “Chefi la cuțite”, căreia i-au greșit vârsta cu patru ani, și Bor (56 de ani), un mongolez căruia i-au estimat vârsta cu un singur an greșit, dar au intrat în runda finală a jocului cu 24.000 de lei.

În runda finală, pentru că au reușit să spună din cea de-a doua încercare câți ani au laolaltă Daniel și micuța sa fiică, Natalia, anume 35 de ani, Simona și Angelo au plecat acasă cu frumoasa sumă de 18.000 de lei.

Avem un puști talentat de susținut, un viitor mare pianist sperăm noi, și poate reușim să achiziționăm cu acești bani un pian pentru el”, au spus, la finalul show-ului, Simona și Angelo Araujo.

×