x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Distracție, transformări, voci bune și un show sută la sută live, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

Distracție, transformări, voci bune și un show sută la sută live, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

09 Apr 2015   •   11:23
Distracție, transformări, voci bune și un show sută la sută live, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

În seara de Înviere, la “Te cunosc de undeva!”, vin eroii unei povești muzicale celebre, căci copiii de la “Next Star” și jurații Ozana Barabancea, Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Andrei Aradits vor interpreta cântece din minunatul musical “Sunetul muzicii”. Imediat după acest moment artistic, Dan Negru li se va alătura copiilor Anastasia, Ioana, Catinca, Bogdan, Mara, Măriuca și David ca să le ofere, cu toții, daruri de Iepuraș, juraților și prezentatorilor.

În aceeași seară specială, la “Te cunosc de undeva!”, Andreea Berecleanu, Mirela Boureanu-Vaida, Răzvan Simion și Dani Oțil vin să-i imite pe Agnetha, Anni-Frid, Benny și Bjorn, membrii legendarei trupe ABBA. Ce hit-uri din repertoriul formației vor cânta cei patru, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 11 aprilie.

Și de data asta, concurenții de la “Te cunosc de undeva!” se vor întrece în transformări spectaculoase. Oana Sîrbu va fi o artistă de cabaret, într-o lume decadentă și plină de tentații: Patricia Kaas. Raluca și Denisa de la Bambi se vor transforma, la indigo, într-o divă absolută a muzicii și cinematografiei, Rita Pavonne. Cezar Ouatu va imita un personaj colorat și plin de energie, Andre, solistul trupei OutKast. Liviu Vârciu va avea greaua misiune de a se transforma în buna sa colegă Oana Sîrbu, Lidia Buble va fi un personaj spumos, pe care-l îndrăgește foarte mult, Aurel Tămaș, iar Daniel Iordăchioae va deveni, pentru o seară, Klaus Meine, solistul trupei Scorpions. Alina Eremia va cânta în travesti precum Sam Smith, britanicul cuceritor care nu ratează nici un top, iar Andrei Ștefănescu și Kamara, de la Alb Negru, vor interpreta “Habibi”, cel mai recent hit semnat Shaggy și Costi Ioniță.

Care va fi cea mai reușită transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

×