x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Duminică, la Next Star: o fetiță de patru ani îl doboară la pământ pe Dan Negru

Duminică, la Next Star: o fetiță de patru ani îl doboară la pământ pe Dan Negru

13 Mar 2015   •   11:07
Duminică, la Next Star: o fetiță de patru ani îl doboară la pământ pe Dan Negru
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Duminică, 15 martie, de la ora 20.30, Dan Negru dă startul unui nou sezon “Next Star”, “show-ul pentru oameni mari, cu lecții de viață date de cei mici”, după cum îl descrie chiar prezentatorul său.

“Telespectatorii Antenei 1 să se aștepte la momente wow, cu oameni pe care nicio televiziune nu-i arată”, mai spune Dan Negru.

Șapte copii talentați ai României vor veni duminică seara în fața juriului format, și de această dată, din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Vasile Muraru, pentru a-și demonstra talentele artistice. Dintre aceștia se va alege un singur finalist. „Cum Dan Negru are gura aurită, aici, la acest talent show, se scrie “istorie”. Copiii care vin la “Next Star” sunt toţi talentaţi, dar unii sunt geniali. Emisiunea e un catalizator în rândul copiilor, nu numai pentru cei pasionaţi de muzică, ci şi pentru celelalte segmente ale artei divertismentului”, spune Vasile Muraru.

“Este un sezon în care s-a investit mult atât tehnic, cât mai ales sufletește, având în vedere copiii extraordinari de care ne vom bucura. Gradul de dificultate a concursului a crescut, iar spectacolul în sine va fi unul grandios. “Next Star” este cea mai mare bucurie pentru mine și proiectul meu de suflet, de când exist în show-biz. E o binecuvântare să stai printre copii și să participi alături de ei la un asemenea show. Cred că acesta va fi cel mai bun sezon “Next Star” de până acum”, ne-a declarat Connect-R.

În prima ediție a celui mai popular show de talente din România se vor reuni, pentru prima dată, toți cei patru câștigători ai emisiunii. Vor urca pe scenă, așadar, pentru un moment special, Omar, Vanessa, Isabela și Rose Mary.

Numeroase surprize au pregătit realizatorii pentru concurenții primei ediții. Una dintre ele este apariția lui Nea Marin, care vine să-i facă o surpriză unei concurente din județul Neamț. Impresionat de pasiunea fetei pentru folclorul românesc, acesta îi va aduce pe scenă 20 de elevi de-ai săi de la școala de dansuri pe care o conduce. Și atât de tare se încing aceștia la joc, pe ritmurile cântecului interpretat de concurenta din Moldova, și atât de aprig se zguduie podeaua sub tălpile lor că scena se rupe și este nevoie de reparații imediate pentru ca show-ul să poată continua.

Nici jurații nu vor fi scutiți de surprize. Primul dintre ei care o va păți în acest sens este Pepe, căruia Dan Negru și echipa lui îi vor tapeta mașina cu bilețele.

Dan Negru va avea și el parte de o întâmplare neașteptată. Înainte să cânte, o fetiță de patru ani i se va arunca în brațe cu atâta forță, că îl va doborî la pământ.

Ce alte surprize a pregătit echipa „Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, 15 martie, de la ora 20.30, în prima editie a celui de-al cincilea sezon al show-ului.

×