x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Adio ore pierdute in fata oglinzii

Adio ore pierdute in fata oglinzii

16 Mai 2005   •   00:00

Complimente pentru cum aratati de la primele ore ale diminetii? Un vis? Nu! Dorinta ta se poate concretiza prin tehnici de pigmentare semipermanente, naturale si sigure cu ajutorul unui dispozitiv omologat si aprobat de catre Ministerul Sanatatii: Long Time Liner Conture® Make-up.

  • de MARIA ALEXE
  • LIFESTYLE

  • TEHNOLOGIE GERMANA. Micropigmentarea prin Long Time Liner Conture® Make-up
    Solutia ideala pentru cele care nu au timp sau rabdare sa se fardeze, pentru cele cu tenul sensibil sau alergice la machiaj, dar care doresc sa pacaleasca natura.

    Complimente pentru cum aratati de la primele ore ale diminetii? Un vis? Nu! Dorinta ta se poate concretiza prin tehnici de pigmentare semipermanente, naturale si sigure, cu ajutorul unui dispozitiv omologat si aprobat de Ministerul Sanatatii - Long Time Liner Conture® Make-up, utilizat in doar doua saloane cosmetice din tara.

    IDEAL. Cea mai eficienta metoda "cosmetica" de a economisi timp si bani. Daca tenul tau este sensibil, esti alergica la machiaj, esti tanara mamica, ai nevoie de o reconstructie cosmetica, machiajul semipermanent (sau pigmentarea cosmetica) este solutia ideala. O metoda de dermografie, de colorare a pielii cu pigmenti, care se introduc in straturile superioare ale epidermei si care raman in piele o perioada determinata.

    NATURAL. Pigmentarea dureaza in jur de 3-5 ani, este noninvaziva si se realizeaza cu pigmenti naturali pe baza de plante. Se realizeaza pentru redefinirea sau redesenarea fir cu fir a sprancenelor, conturarea pleoapelor (superioara si inferioara), conturarea si colorarea buzelor, camuflarea cicatricelor, repigmentari, puncte de frumusete (alunite), reconstructii postoperatorii sau dupa accident. Machiajul semipermanent se poate realiza la La BLOOMS Beauty Club, care garanteaza siguranta medicala si igienica a pigmentarii doar cu pigmenti 100% naturali, testati dermatologic si alergologic. Scopul machiajului semipermanent este acela de a sublinia si de a evidentia frumusetea naturala a fiecarei femei prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze. Sprancenele cresc deseori neregulat, intrerupt, iar alteori lipsesc aproape integral. Cu o culoare creata pentru sprancene si cu o tehnica speciala ce reproduce firul de par al sprancenei, acestea vor capata contur. Vor arata mai naturale ca niciodata.

    Forma, marimea si culoarea buzelor pot "vorbi" pentru si despre dumneavoastra. Iregularitatile sunt usor ascunse, marirea sau micsorarea buzei realizandu-se cu usurinta. Pigmentarea conturului pleoapelor superioara si inferioara intensifica expresivitatea ochilor si adauga umbre misterioase privirii. (www.blooms.ro)

    ×
    Subiecte în articol: high-life