x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Argintiu sportiv

Argintiu sportiv

29 Mai 2005   •   00:00

Pretioasa chiar si ziua alaturi de tinutele tale sport preferate. O atitudine copilaroasa voit, dar plina de senzualitate si stralucire. Pentru curajoase, anii ’70 s-au reintors in combinatii de elemente si stiluri vestimentare inedite.

  • de MARIA ALEXE
  • ANII ’70. Majorete pe plaiuri mioritice. Rochita Georgia, bluza de trening Georgia, ciorapi 3/4 Golden Point
    Argintul viu merge purtat acum si ziua in amiaza mare. Prea elegant? De seara? Acum se poate, se poarta, e la moda. O solutie de a transforma o costumatie sportiva monotona intr-una plina de personalitate cu un gram de nebunie. Alternativa sexy a acestui sezon in combinatii de culori tari si pline de viata. Pentru o imagine fresh alege detalii copilaroase cum ar fi dragalasele pisicute care apar peste tot, inimioare, chei, fluturasi chiar si personaje de desene animate, toate vor fi fericite sa te insoteasca.

    De ce ne place? Lucrurile metalice fac sa straluceasca totul in jur si sa arate mai special.

    ISTORIE. In 1979 in strainatate sportul, fitness-ul devenise o rutina, parte componenta din viata oamenilor. Aparuse de atunci Yoga ca sport pantru intretinere, care castigase multi adepti intre anii ’60 si ’70. Unii jucau tenis, unii alergau in parc, mergeau la cluburi de sanatate unde faceau aerobic, culturism.. Alergatul devenise un fel de hobby pentru marea majoritate.

    Existau studiouri in care practicau dansul ca sport. Astfel raspandindu-se nebunia miscarii s-a intensificat si cerinta de haine sport.

    TEXTURI. S-au folosit materiale sintetice usor de intretinut, rezistente si cu propietati supraelastice ideale pantru orice tip de sport practicat la vremea respectiva.

    Materialele sintetice de asemenea puteau fi vopsite in culori puternice si vibrante atat de representative pantru anii ’80. Multi oameni preferau confortul hainelor sportive si curand hainele care erau exclusiv pentru sala de sport au inceput sa fie purtate cu o mare inventivitate si pe strada.

    DETALII. Acest stil nonconventional ar putea parea la prima vedere pentru segmentul tanar, dar cu siguranta confortul hainelor sport si detaliile sic, stralucitoare vor atrage multe femei. Accesoriile sunt foarte importante in a-ti intregi imaginea si trebuie alese cu gija pentru a fi cat mai aproape de stilul personal. Dar nu uita sa-ti pastrezi feminitatea, esenta naturii tale!

    Esarfa Tria Alfa Balerini piele Bata
    Poseta Kara Sax Brosa pisicuta

    ×
    Subiecte în articol: high-life