x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Calitate italiana la Sibiu

Calitate italiana la Sibiu

de Georgiana Teodorescu    |    22 Iun 2005   •   00:00
Calitate italiana la Sibiu

Cine ar fi crezut ca o mobila clasica de calitate italiana si cu un design deosebit se produce si in Romania?

Totusi, la Selimbar, langa Sibiu, exista o fabrica de mobila in care impletirea dintre arta si tehnologie are ca rezultat productia unei linii clasice de mobilier din lemn masiv, care pana acum doi ani era destinat exclusiv distributiei pe piata italiana. In prezent, aceasta mobila este disponibila si in Romania si ne ofera posibilitatea de a realiza interioare clasice de cea mai buna calitate. La inceputul anilor ’90, o companie din zona Vicenza, o firma de familie, initia un proiect serios de productie, cu materie prima si mana de lucru locale si tehnologie artizanala, originala italiana, pentru obiecte de mobilier clasic. Numele Minuzzo devine pe zi ce trece tot mai cunoscut. Ceea ce ii diferentiaza de alti producatori este specializarea in productia «fuori misura» (in afara de standard) si personalizarea obiectelor de mobilier.

DIVERSITATE. Programele de fabricatie ale Italian Style/ Minuzzo includ 4 serii de mobilier: solutii de mobilare pentru camere de zi, seria Althea, din lemn masiv de cires, solutii de mobilare pentru dormitoare, seria Andromeda, din lemn masiv de cires, si seriile Venere si Fenice, din lemn masiv de nuc. Toate produsele sunt realizate integral din lemn masiv, inclusiv capacele dulapurilor sau placarea posterioara a acestora, a bibliotecilor, bufetelor sau vitrinelor.

ARTICOLE DEOSEBITE
Se propun si articole deosebite, ale caror frontale sunt pictate manual, reproducand imagini din cataloage de arta florentina, din perioada renascentista, ce vin sa innobileze interioarele astfel propuse. Finisajul artizanal, obtinut prin lacuire pe baza de apa, ceruirea cu ceara de albine naturala, parfumata si posibilitatea antichizarii - la cererea clientului - fac din articolele produse de ITALIAN STYLE / MINUZZO adevarate obiecte de mobilier de arta, iesind din categoria produselor de serie, fabricate industrial.

×
Subiecte în articol: high-life