x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion De ce am alege să cumpărăm haine online?

De ce am alege să cumpărăm haine online?

27 Iul 2022   •   17:43
De ce am alege să cumpărăm haine online?

Cu atâtea magazine online, poate te-ai întrebat deja care este cea mai bună și optimă variantă de cumpărături. Chiar dacă nu există vreun răspuns general valabil, există numeroase motive pentru care magazinele online sunt și vor fi în continuă creștere: deoarece oferă niște beneficii pe care magazinele fizice nu le pot oferi.

Însă care sunt aceste beneficii și plusuri? Hai să vedem:

O varietate mai mare

Nu este un secret că magazinele fizice au un număr limitat de stocuri, de mărimi, de modele. Astfel, există riscul să faci un drum până la mall, să stai ore în șir plimbându-te prin magazine și să nu găsești sacoul acela de care ai nevoie săptămâna viitoare. Pe când, dacă vrei să cauți în mediul online, tot ce trebuie să ai este răbdare, deoarece variante sunt nelimitate. Chiar și în cadrul aceluiași brand, sunt multe opțiuni ce se vând exclusiv online.

Transport gratuit

În momentul în care te decizi să faci shopping online, trebuie să verific exact care este politica de transport și de retur. Majoritatea magazinelor oferă transport gratuit peste o anumită sumă, sau, dacă nu, măcar transport gratuit până la un magazin fizic.

Dar dacă ai parte de transport gratuit, este mult mai convenabil decât să fie nevoie să mergi tu, efectiv, până la magazin. În plus, politica de retur te ajută să probezi liniștită hainele în confortul casei tale, iar dacă mărimea nu se potrivește, poți să le înapoiezi fără probleme.

Reduceri și promoții

Un lucru pe care nu des îl vei întâlni în magazinele fizice este partea de reduceri sau de promoții. Pe când, în mediul online aproape de fiecare dată poți beneficia de vreun cod reducere pentru a nu trebui să plătești prețul întreg. Site-uri specializate, cum ar fi Crazy-Deals.ro, tocmai de asta se ocupă, să țină mereu la curent clienții cu cele mai tari reduceri ale momentului și să ofere coduri, cum ar fi cod reducere Fashion Days, cod reducere About You sau promotii Sinsay. În acest fel, nu va trebui să îți faci griji în legătură cu fondurile pentru ținutele de vară.

Câștigi timp

Pentru majoritatea oamenilor un drum la mall este mai mult decât o simplă inconveniență, este o pierdere de vreme. Mai ales dacă în cele din urmă nici nu găsești produsele de care ai nevoie, putem spune că ai pierdut o după masă. Partea cea mai bună la cumpărăturile online este că poți să le faci când și cum ai tu vreme. Dacă seara, după cină, vrei să arunci un ochi asupra rochiilor de gală, perfect, nimeni nu te oprește. În plus, în momentul în care ai închis laptopul, ai închis ”magazinul”.

O mare de informații

Un alt plus pe care magazinele online îl au este că poți afla o grămadă de informații despre produse, înainte de a le cumpăra. Nu doar despre haine, ci și despre magazinele alese. De exemplu, dacă te interesează etica din spatele anumitor branduri, pe paginile oficiale poți afla toate detaliile necesare. Poți afla părerile altor clienți despre produse sau despre magazine. Astfel vei știi dacă vorbim de haine calitative sau de magazine ce își onorează rapid comenzile. La fel, la haine vei afla mai ușor materialele, mărimile, descrierile mărimilor și multe altele.

Mediul online nu degeaba crește zi de zi în popularitate. Oferă niște atuuri pe care magazinele fizice nu le pot oferi, nu mai pot face față cererilor clienților și standardelor acestora.

Astfel, de ce nu ai încerca și tu să faci shopping online pentru a vedea pe propria piele care sunt cele mai mari plusuri de care vei beneficia?

 

×