x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion De Revelion poartă rochii sclipitoare! Iată care sunt recomandările pentru noaptea dintre ani! (GALERIE FOTO)

De Revelion poartă rochii sclipitoare! Iată care sunt recomandările pentru noaptea dintre ani! (GALERIE FOTO)

de CS    |    28 Dec 2012   •   11:36
De Revelion poartă rochii sclipitoare! Iată care sunt recomandările pentru noaptea dintre ani! (GALERIE FOTO)

Noaptea dintre ani este un moment magic si, indiferent de locul unde o veti petrece, aveti nevoie de o tinuta  „glam”, care sa va faca sa va simtiti speciale. Cristallini Boutique va sfatuieste ce sa purtati  de Revelion, in asa fel incat, sa pasiti in noul an cu dreptul.

Rochiile in nuante stralucitoare, de argintiu sau auriu, reprezinta alegerea ideala pentru o astfel de noapte festiva. Alege-le pe cele din paiete si tul sau paiete si satin, din colectia Cristallini Limited Edition pentru a fi in centrul atentiei. Le poti accesoriza cu pantofi intr-o nuanta de albastru electric si cercei discreti.

Se spune ca in noaptea dintre ani trebuie sa porti ceva nou si rosu. Rochiile rosii din dantela de bumbac si organza sculpteaza armonios formele si dau o nota de voluptate prin decolteul generos si slitul adanc. Vedete precum Lora, Bianca Dragusanu, Nicoleta Luciu sau Ana Maria Barnoschi (KanalD),  au aratat seducator in aceste modele de rochii. Sunt sexy si de efect in combinatie cu pantofi cu toc inalt intr-o nuanta nude.

Negrul va ramane intotdeauna o alegere sigura.  Alege o Little Black Dress cu accente din material paietat sau o rochie lunga sirena pentru a fi in centrul atentiei. Irina Mohora (TVR1) a aratat incantator, intr-o astfel de rochie lunga, din catifea elastica cu bustul din paiete si tul, in timp ce Anca Dumitrescu (Digi24) a ales modelul scurt pentru o aparitie publica, in urma careia a fost supranumita Maria Callas de Romania. Si Eda Marcus (TVR2) a ales o rochie spectaculoasa, cu spatele gol, realizat in atelierul de creatie Cristallini din paiete cusute pe bumbac, matase satinata si tul brodat, pentru programul special de sarbatori al postului national de televiziune.

×