x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Design propriu

Design propriu

de Georgiana Teodorescu    |    06 Iul 2005   •   00:00
Design propriu

Indiferent de stilul pe care il abordam pentru decorarea locuintei, toti ne dorim un spatiu personalizat.

Trebuie stiut ca in Romania exista o firma specializata in productia de covoare manuale a carei intreaga activitate se bazeaza pe ideea de personalizare. Sene Prodimex ne ofera posibilitatea de a da un plus de expresivitate interioarelor noastre si de a ne exprima in mod creativ preferintele din punct de vedere al formei, modelului, coloristicii si dimensiunilor. Astfel ne putem concepe singuri modelele covoarelor de care avem nevoie pentru a imbraca spatiul in armonie si pentru a crea un echilibru perfect intre ambient si personalitatea noastra.

INEDIT. Tehnica de executie "hand-tufting" este un procedeu relativ nou, la origine din SUA si dezvoltat in Germania, care permite realizarea oricarui model ales de client, fara restrictie in ceea ce priveste forma, dimensiunile si coloristica. De mare succes sunt covoarele lucrate cu sigla sau logo-ul firmelor, ideale pentru decorarea sediilor companiilor respective.
Proiectarea covoarelor se face pe computer, cu ajutorul programelor specializate, realizandu-se modelele solicitate de clienti in forma, culorile si in dimensiunile cerute de acestia. Materia prima este lana 100% , provenita din Romania, de o calitate foarte buna, recunoscuta pentru proprietatile ei mecanice superioare, si este tesuta manual pe un suport de bumbac.

×
Subiecte în articol: high-life