x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Elixirul feminitatii

Elixirul feminitatii

27 Mai 2005   •   00:00

Ultimele creatii ale casei elevetiene de cosmetice de lux La Prairie au fost lansate cu fast si in Romania.

  • de CATALIN BUDESCU
  • HIGH LIFE

  • Lacrimi de argint

    CREATIE. Numele si forma parfumului sunt inspirate din natura
    Casa elvetiana de skincare de lux, La Prairie, cea care a transformat caviarul in produse hidratante si fonduri de ten, si-a lansat si in Romania ultima sa creatie: parfumul si gama Silver Rain.

    Astfel, Claude Dir si echipa sa de la Quest International Fragrances au fost imputerniciti de compania La Prairie sa creeze o aroma unica - s-a cerut mai precis distilarea de esente intense, extrem de scumpe, naturale, pentru a compune un nou parfum. Rezultatul a purtat numele de Silver Rain.

    PICATURA. Forma noului parfum reprezinta o picatura de ploaie, fiind sculptata si finisata dintr-un material metalizat, argintiu. Designul artistic se regaseste si in celelalte elemente ale gamei: EDP Spray Purse, Body Cream & Scented Candle. De asemenea, ambalajul transparent permite clientilor sa poata vedea produsul finit si sa-l identifice imediat. Aceasta, de altfel, constituie o modalitate noua de comunicare a mesajului "lux absolut" catre toti clientii.

    PRODUSELE. In afara de proaspatul parfum lansat, La Prairie a adus din aceeasi gama si crema de corp Silver Rain, fiind considerata un element de lux al colectiei. Crema are proprietati de hidratare in profunzime si de calmare a pielii iritate, fiind puternic parfumata. Pe aceeasi "treapta" se gaseste si elementul neobisnuit al colectiei, si anume candela parfumata Silver Rain. Un lucru interesant este faptul ca in timp ce multe alte case de parfumuri adapteaza "treptele" si concentratiile diverselor note de esenta atunci cand produc articole auxiliare, acest lucru nu este valabil si in acest caz, aroma apei de parfum fiind aceeasi cu cea a cremei de corp si a candelei.

    INGREDIENTE
    Notele de varf ale parfumului sunt din arome vioaie de mar verde, verbena si bergamota si accente de anason, coriandru si arome de fructe de padure.
    Notele de mijloc cuprind o aroma de fructe de padure pusa in evidenta de atingerea usoara a esentelor de prune zemoase, iar notele fructate sunt invaluite de esenta gardeniei - tuberosa, a trandafirului rosu marocan si a magnoliei.
    Notele de baza ale parfumului sunt din lemn de santal rosu si agarwood (lemn rar din padurile din Vietnam) indulcite de textura cremoasa a coumarinului (Tonka din Venezuela) si infuzie concentrata de vanilie.
    De asemenea, frunzele de patchouli aduc o profunzime eleganta parfumului, in timp ce combinatia de aroma de mosc si heliotrop este cea care ramane in piele.

    COLECTIA
  • Silver Rain Eau de Parfum spray - 50 ml
    pret retail = 4.400.000 de lei

  • Silver Rain Eau de Parfum Purse Spray
    3x7,5 ml - contine 2 refiluri
    pret retail = 3.500.000 de lei

  • Silver Rain Perfumed Body Cream - 200 ml
    pret retail - 5.000.000 de lei

  • Silver Rain Scented Candle - 150 g

  • pret retail - 3.500.000 de lei

  • Silver Rain Cachette - colectie limitata Christofle (din argint veritabil)

  • contine 3 arome: Silver Rain - 15 ml, Silver Sensuality - 15 ml si Silver Spice - 15 ml
    pret retail = 65.000.000 de lei

  • Silver Rain Cachette Eau de parfum Spray Refills - 15 ml

  • pret retail = 1.750.000 de lei

    INSPIRATIE
    "Am creat un parfum care este o imbinare intre fantezie si realitate, un parfum rar si provocator, cu a carei aroma femeia globala se poate identifica si desfata. Nu am dorit o singura nota care sa persiste de la inceput pana la sfarsit, ci am creat ceva unic, care sa evolueze, invaluind diferit pe fiecare femeie"
    Lynne Florio
    presedintele companiei La Prairie
    ×
    Subiecte în articol: high-life parfum silver rain silver rain