x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

11 Feb 2006   •   00:00
YVES SAINT LAURENT, LA LICITATIE. Cu ocazia aniversarii a 40 de ani de la crearea marcii si deschidere a primului butic in 1966, Yves Saint Laurent Rive Gauche va scoate la vanzare 400 de tinute vestimentare, precum si bijuterii, accesorii si incaltaminte din anii ’70 pana in ’90. Licitatia va avea loc la 27 februarie.

VANZARI MARI PENTRU BURBERRY. Burberry a obtinut rezultate pozitive in toate perioadele de sarbatori pe parcursul anului trecut. In ultimul trimestru din 2005, vanzarile au crescut la 168 milioane de lire sterline, iar actiunile companiei au crescut la 4,37 lire sterline per actiune. Astfel, in momentul de fata valoarea companiei se ridica la circa 42 miliarde de lire sterline.

VALENTINO, LA GOLDEN GLOBES. Cu ocazia ceremoniei de decernare a Premiilor Golden Globes, casa italiana de lux Valentino a asigurat o parte din tinutele actorilor care au participat la acest eveniment. Printre actorii care au purtat haine Valentino la cea de-a 63-a editie a Premiilor Golden Globes s-a numarat si prezentatorul spectacolului, Jamie Foxx.

×
Subiecte în articol: high-life