x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

04 Feb 2006   •   00:00

4 februarie 2006

BURBERRY LONDON. Acest nou parfum a fost inspirat de orasul Londra - un oras vibrant, plin de viata si distractie. Rachel Weisz este imaginea campaniei publicitare pentru noul parfum. "Am cautat o britanica intr-adevar frumoasa. O persoana eleganta si inteligenta, dar in acelasi timp reala. Rachel este o frumusete naturala, avand un sarm aparte. Exact ceea ce Burberry avea nevoie", a declarat Christopher Bailey, directorul de creatie al Burberry.

SFARSITUL LINIEI BALDESSARINI. Grupul german de prÃşt-Ã -porter Hugo Boss a anuntat ca va opri productia liniei de prÃşt-Ã -porter masculin Baldessarini incepand cu anul 2007, ultima colectie fiind cea de primavara-vara, in ciuda rezultatelor pozitive inregistrate - 17 milioane de euro in 2005. Linia de parfumuri Baldessarini nu va fi afectata de aceasta decizie. In acelasi timp, compania germana ce face parte din Valentino Fashion Group va deschide in februarie la Berlin, primul magazin Boss Orange, un nou concept de magazin ce va cuprinde intreaga colectie Boss Orange: prÃşt-Ã -porter pentru barbati si femei, pantofi si accesorii.

MARC JACOBS - PRIMUL BOUTIQUE. Designerul Marc Jacobs va deschide primul sau magazin independent in Londra. Deschiderea acestui boutique este prevazuta pentru mijlocul acestui an, locatia aleasa fiind Mayfair. Primul magazin independent al designerului va fi insa deschis la sfarsitul acestei luni in Paris. Strategia de distributie a casei Marc Jacobs include deschiderea de magazine independente si in alte orase europene. In prezent, casa detine 11 magazine in SUA, produsele Marc Jacobs fiind disponibile in marile department store-uri din Marea Britanie - Browns, Harrods, Selfridges si Matches.

HOTELUL NUMARUL 1 AL EUROPEI. Park Hyatt Paris-Vendôme a fost desemnat cel mai bun hotel al anului 2005 din Europa si pe locul al doilea in lume. Sondajul a fost realizat pe subiecti care au avut sejururi de peste 52 de nopti de-a lungul anului, in mai multe hoteluri din intreaga lume. Clasamentul anului 2005 cuprinde 80 de hoteluri din peste 37 de localitati din lume, fiind realizat anual de revista Insitutional Investor. Park Hyatt Paris-Vendôme este un hotel modern, avand ca punct central de atractie operele de arta ce decoreaza interiorul hotelului.

×
Subiecte în articol: high-life