x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

21 Ian 2006   •   00:00
NOUA IMAGINE CHANEL. Selma Blair este noua imagine a prestigioasei case franceze Chanel. Actrita, care in prezent turneaza filmul "Purple Violet" alaturi de Ed Burns si Debra Messing, a purtat creatiile lui Karl Lagerfeld in nenumarate ocazii, cel mai important eveniment fiind chiar propria nunta, la care Selma a purtat doua rochii identice semnate de Lagerfeld, una roz, pentru ceremonie, si o rochie neagra, pentru petrecerea de dupa. Selma a participat deja la sedinta foto pentru noua campanie Chanel Vision.

PRÊT-À-PORTER MASCULIN JIL SANDER. Deti Patrizio Bertelli CEO-ul companiei Prada a anuntat de curand ca accepta o oferta pentru vanzarea Casei Jil Sander, acest lucru nu va afecta activitatea acestei case. Astfel, Casa Jil Sander are in vedere un nou proiect inceput in urma cu aproximativ opt ani de catre designerul Jil Sander: prÃşt-à -porter masculin.

VALENTINO A ALES TOKYO. Casa Valentino a investit circa cinci milioane de dolari pentru deschiderea unui magazin reprezentativ la Tokyo. Magazinul de 500 mp prezinta noul concept al casei italiene si reprezinta cea mai mare investitie a casei Valentino de pana acum. Noul boutique Valentino este gazduit de Royal Crystal Tower, situat in cartierul Ginza - una din zonele cele mai importante pentru luxul japonez.

FERRAGAMO, DIN NOU LA PARIS. Salvatore Ferragamo, casa italiana de lux producatoare de articole de moda si accesorii din piele a deschis un nou magazin in Paris, pe una din cele mai prestigioase strazi ale luxului, Faubourg Saint Honor". Deschiderea acestui magazin survine deschiderii unui nou magazin in Atena si a unui nou punct de vanzare la Sao Paolo, in Brazilia. Magazinul din Paris are 230 mp dedicati vanzarii intregii game de produse a casei.

MANDARIN ORIENTAL IN JAPONIA. Mandarin Oriental, grupul hotelier de prestigiu din Hong Kong, a inaugurat de curand un nou hotel, in Tokyo, primul hotel deschis in Japonia. Hotelul are 179 camere, ocupand ultimele opt etaje ale unui turn de 38 de etaje situat in cartierul Nihonbashi. Imobilul dateaza din perioada postbelica, fiind restaurat si reamenajat, intr-un decor ce combina traditia japoneza cu modernismul. In prezent, grupul Mandarin Oriental gestioneaza 23 de hoteluri in 17 tari din intreaga lume.

×
Subiecte în articol: high-life