x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

26 Iul 2005   •   00:00
LAPTE DE CORP. Bucurati-va de vara! Si nu uitati ca trupul dumneavoastra are nevoie de ingrijire!
Pentru a avea o piele foarte catifelata, folositi zilnic laptele de corp! Gama Body Expertise de la L’Or"al Paris are o surpriza pentru dumneavoastra: un lapte de corp pentru o piele de doua ori mai catifelata timp de 24 de ore!
A fost creat pentru a se adapta tuturor tipurilor de piele. De aceea, el este disponibil in doua variante: pentru piele normala si mixta si pentru piele uscata si sensibila. Alegeti varianta care se potriveste cel mai bine pentru tine si vei afla care este secretul pielii de catifea.

RELAXARE. Pielea ta are nevoie de o ingrijire speciala dupa plaja.
O expunere excesiva la soare poate provoca o reactie inflamatoare a pielii. Lapte reparator intensive Garnier Ambre Solaire cu efect de racorire este ideal pentru orice tip de ten, fiind testat dermatologic. Este recomandata aplicarea laptelui dupa fiecare expunere la soare, pentru a evita descuamarea epidermei. Hraneste si hidrateaza pielea datorita asocierii elementelor regenerante timp de 24 de ore.
Cremele de ingrijire dupa plaja refac hidratarea pielii (pierduta in timpul expunerii la soare) si asigura antioxidantii necesari neutralizarii radicalilor liberi, prevenind astfel imbatranirea. Ba, mai mult, ajuta la mentinerea bronzului pentru mai mult timp.
Intotdeauna foloseste creme sau geluri speciale dupa expunerea la soare.

×
Subiecte în articol: high-life