x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

24 Iun 2005   •   00:00
AROME NOI PLUTESC IN AER. Fire Extreme by Harley Davidson este noul parfum incendiar. Un nou parfum oriental, in care senzualitatea se impleteste cu prospetimea si cu o masculinitate afirmata. Parfumul degaja arome proaspete de bergamota si un amestec bogat de mirodenii exotice: nucsoara, chimen, cuisoare marcand dimensiunea sa orientala prin note de cedru, vetiver, alaturi de senzualitatea exprimata de vanilie, santal, rasina si piele.

Un parfum incendiar intr-un ambalaj care aduce cu focul! Un ambalaj metalic, supersofisticat, inspirat de brichetele metalice, de focul care nu poate fi stins. Doar este Fire Extreme, pentru cei posedati de focul dorintei.

EMOTION de la Pierre Cardin - adevarata esenta a sentimentelor ce pun inimile pe jar. Renumitul creator ofera insasi esenta emotiilor: un parfum care explodeaza in note spumoase, aromate si picante, de mandarina, coacaze, litchi si ienupar. Notele de varf, navalnice si seducatoare, conduc catre o inima florala, tandra si senzuala, formata din flori de lotus, iasomie si orhidee. Baza lemnoasa, de patchouli si chihlimbar, incheie parfumul intr-o nota eleganta. Flaconul oval, de un rosu frapant, metalic, surprinde emotiile captate in interiorul sau printr-o fereastra argintie, inscriptionata cu numele creatorului. Un parfum ce evoca sentimente de dragoste, dor puternic, dorinta si bucurie nestavilita... Pentru ca, pana la urma, ce e viata fara Emotie?

×
Subiecte în articol: high-life