x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

05 Iun 2005   •   00:00


  • 6 iunie 2005
  • INVITATIE. Optiplaza, specializata in optica medicala si consultatii oftalmologice, merge mai departe si deschide un nou magazin in Galeriile Orhideea. Guestar: branduri celebre precum Police, Fila, Escada, La Perla, Guess, Chopard, Givenchy, Ray Ban, Versace, Gucci, Giorgio Armani sau Bau-sch&Lomb. Fii alaturi de ei marti, 7 iunie, la ora 11:00, la deschiderea noului magazin Optiplaza din Galeriile Orhideea.

    NTEEN Un nou magazin de imbracaminte dedicat adolescentilor si-a deschis portile in peisajul bucurestean. Nicoleta Tanase, creatoarea colectiei Nteen, abordeaza un nou concept vestimentar, o atitudine inedita dedicata adolescentilor care au in obiectiv vedetele. La lansarea magazinului a fost invitat Liceul "Gh. Sincai". La acest eveniment au mai onorat prezenta Dan Chisu si Maria Andrei, care au venit impreuna fiind spre deliciul invitatilor, Daniel Buzdugan spre finalul prezentarii luand locul lui Chisu.

    REVENIRE. Razvan Ciobanu si-a lansat ultima colectie vestimentara dupa o absenta de aproape un an si jumatate, in cadrul unui eveniment desfasurat la TNB. O revenire in forta, aceasta fiind cea de-a doua colectie lansata in decurs de o luna. "I’m so fucking precious!" este mottoul noii colectii, cea de-a 18-a colectie semnata Razvan Ciobanu. O colectie situata la granita dintre "casual" si "coktail dress", si urmareste fidel linia corpului, lasand trupul sa se miste lejer in haine fluide care amintesc de siluetele simple si comode ale anilor ’60. Reusita acestei colectii consta in redarea acestei simplitati prin constructii elaborate, care fac apel la materiale sofisticate, cu broderii grele din margele si voaluri din matase naturala.

    ×
    Subiecte în articol: high-life