x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

19 Mai 2005   •   00:00

  • 20 mai 2005
  • ADIDAS ACTIVE SKINCARE FOR MEN. Se stie ca pana si barbatii puternici pot avea o piele sensibila, iar Adidas a creat pentru ei crema aftershave cu efect de calmare. In plus, un nou gel exfoliant pentru fata ajuta la revitalizarea si curatarea in profunzime a tenului.
    Noua crema aftershave cu efect de calmare este special creata pentru ca pielea sensibila sa-si revina dupa barbierit. Contine extracte de alantoin ce calmeaza iritatiile cauzate de lama de ras si confera pielii confort, pregatind-o pentru intreaga zi. Pret recomandat: 200.000 de lei (20 lei noi).
    Noul gel exfoliant pentru fata este potrivit oricarui tip de piele. Formula sa fara sapun contine microparticule ce ajuta la inlaturarea celulelor moarte, stimuland, in acelasi timp, activitatea celorlalte celule si curatand pielea. Pret recomandat: 220.000 de lei (22 lei noi)

    RIMMEL VOLUME FLASH MASCARA. Intrebare: Ce este rosu, lucios si-ti garanteaza gene sexy in numai cateva secunde? Raspuns: Noua Mascara Volume Flash de la Rimmel London, o formula creata special pentru a conferi volum maxim genelor tale in doar cateva secunde. Imagineaza-ti Formula 1 pentru ochi. Secretul in obtinerea rapida de volum maxim pentru gene al noii Mascara Volume Flash este formula unica Lock & Load ce se fixeaza instantaneu pe gene, dandu-le amploare mai repede ca niciodata. Rezultatul este unic: volum maxim in timp-record, iar genele devin de 5 ori mai dese si mai voluminoase. Nu incarca si nu lipeste genele, oferindu-ti ore intregi de volum si rezistenta. Efectul este electrizant: aplici mascara si esti gata imediat de plecare!
    Pret recomandat: 140.000 de lei (14 lei noi).

    ×
    Subiecte în articol: high-life