x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Înfruntă căldura stoic cu tricouri confortabile

Înfruntă căldura stoic cu tricouri confortabile

20 Iun 2023   •   16:49
Înfruntă căldura stoic cu tricouri confortabile

Tu ți-ai făcut stocul de tricouri pentru această vară? Îmbrăcăminte lejeră cu prețuri mici!

Oricât de mult am iubi căldura și soarele, uneori canicula ne copleșește și la propriu și la figurat.

Pentru că asta nu ar fi de ajuns, trebuie să avem și grija hainelor, să le potrivim astfel încât să nu fim luați prin surprindere. Iar mai apoi, ne dorim și ținute confortabile care să ne ajute să trecem mai ușor peste vremea caldă.

Pentru aceia dintre voi care abia așteaptă să îmbrace ținute ușoare, comode, moderne, dar fără să scoată prea mult din buzunar există tricouriengross.ro.

Acest magazin online de tricouri este unul dintre cele mai populare când vine vorba de chilipiruri, de produse de calitate din bumbac și promptitudine în livrare.

Cu alte cuvinte, exact lucrurile care sunt necesare pentru a avea o experiență plăcută cu un comerciant.

Cei de la tricouriengross.ro sunt un fel de deschizători de drumuri în ceea ce privește trendul sport, la ei găsiți, pe lângă tricouri și hanorace, treninguri, jachete, bluze, șepci. Veți vedea, dacă veți fi curioși, că oferta lor este una de actualitate, fără să depășească tiparele extravaganței.

Cu aduce nou în piață tricouriengross.ro?

E bine de știut că acest magazin comercializează obiecte vestimentare de calitate la prețuri mici.

Printre brandurile cunoscute pe care le întâlnim în oferta lor se remarcă Gildan, Anvil, Olima, JustCool, JustHoods, Kariban, Sol`s, Asquith&Fox, K-up, JustTS etc.

Nu e ca și când noi am inventat acum roata și vă vorbim despre tricouri la modul inovator.

Ce vă spunem nou este că puteți achiziționa tricouri la prețuri foarte avantajoase din magazinul online tricouriengross.ro.

Dacă vă întrebați de stocuri și ofertă vă spunem doar atât: au peste 48.000 de produse în toc, dintre care foarte multe sunt tricouri. Cu alte cuvinte, o să vă ia un timp destul de lung pentru a vizualiza întreaga ofertă.

Însă, sfatul meu este să va alocați acest timp pentru că, în definitiv, merită osteneala de a cumpăra ceva de calitate la un preț mic, având în vedere nu doar vremea actuală ci și vremurile. Și când ne referim la vremuri, ne referim strict la bugetele din ce în ce mai reduse pe care românii le alocă pentru cumpărături.

E adevărat că puterea de cumpărare în România a scăzut, de unde și apetitul multora pentru prețurile mici.

Chiar dacă oamenii nu se înghesuie să-și reînnoiască garderoba, totuși, nu au cum să fie neclintiți atunci când dau de o ofertă avantajoasă.

Nu spun vorbe mari când mă refer la tricourile ieftine vândute de tricouriengross.ro.

Ăsta este adevărul până la urmă. Oamenii au o strategie de marketing care implică vânzări mari și prețuri mici, de care nu strică să vă bucurați și voi, cititorii noștri.

Hainele în mărimi potrivite, perfecte pentru vară

În altă ordine de idei, întorcându-ne la hainele de vară și la ținutele confortabile, nu cred că este o altă combinație mai favorabilă decât una formată dintr-un tricou și niște pantaloni casual sau sport, lungi sau scurți, după caz.

Tricoul este stăpânul verii, iar acest lucru nu se întâmplă de ieri de azi.

În zilele calde, pe măsură ce corpul nostru începe să transpire, ne putem descurca onorabil cu niște haine de bumbac care absorb bine umezeala și o eliberează prin țesătură.

Plus de asta, bumbacul nici nu irită pielea, nici nu provoacă reacții alergice.

În oferta magazinului amintit anterior veți găsi foarte multe articole vestimentare realizate din bumbac și bumbac organic.

Tot la ei găsim în stoc articole din iută, din jerseu, din denim, Nervură, pique, poplin, twill, ș.a.m.d.

Partea cea mai frumoasă am lăsat-o pentru mai târziu. Știu că unii dintre voi aveți dificultăți în a găsi mărimile potrivite, de aceea vă anunțăm cu bucurie că în acest magazin recomandat de noi veți descoperi o gamă largă de măsuri: XXS, XXS/XS, XS, S, S/M, M, M/L, L, L/XL, XL/2XL, 2XL, 2XL/3XL, 4XL, 5Xl, 6XL, 7XL, 8XL. Observați că nu lipsesc nici mărimile mari, deci există câte ceva pentru fiecare.

Nici copiii nu au fost uitați la tricouriengross.ro. Și pentru ei se găsesc ținute lejere pentru vară. Mărimile de tricouri pentru copii sunt următoarele: 2 luni, 3 luni, 6 luni, 9 luni, 12 luni, 18 luni, 24 luni, 1/2 ani, 2/4 ani, 3/4 ani, 4/6 ani, 5/6 ani, 6/8 ani, 6/9 ani, 6/10 ani, 7/8 ani, 8/10 ani, 8/10 ani, 9/11 ani, 9/12 ani, 10/12 ani, 10/14 ani, 11/12 ani, 12/13 ani, 12/14 ani.

Ținute lejere  - cum să arăți bine în doar câteva minute

Știți cum e senzația aceea când haine se lipesc de corp în numai câteva minute după ce ai pășit afară din casă? Da, despre asta vorbim! Când te gândești la această senzație, te gândești că ai face orice să te simți bine în hainele pe care le porți. Parcă respiri mai bine când obiectele vestimentare sunt undeva acolo, nu vin și ele să-ți facă viața și mai grea.

Ținutele lejere sunt cheia pentru a trece cu brio prin astfel de momente neplăcute.

În orice împrejurare, atâta timp cât nu trebuie să te supui unui cod vestimentar, poți alege haine confortabile, pe placul tău. Noi sugerăm doamnelor să opteze pentru o fustă din in și un tricou din bumbac, iar domnilor un pantalon casual lejer și un tricou confortabil de asemenea din bumbac.

Pentru a construi o ținută comodă și rapidă de vară, nu trebuie să aglomerezi pe tine tot felul de articole vestimentare și accesorii. Ba dimpotrivă, este momentul să renunți definitiv la bijuterii, de exemplu, în special la cele metalice care se încing de la soare. Poți păstra un colier handmade și o brățară din lemn colorată, dar mai mult de atât, credeți-mă, este în plus.

Reguli pentru a construi corect o ținută de vară:

  • alege haine din țesături naturale, precum bumbacul, cânepa, inul
  • renunță la bijuteriile metalice, dacă trebuie neapărat accesorizează-ți ținutele cu niște bijuterii handmade realizate tot din materiale naturale
  • optează pentru haine lejere, renunță la hainele strânse pe corp
  • evită încălțările cu tocuri, încălțările incomode
  • folosește pălării, șepci pentru a te proteja.

În final vă spunem că în anotimpul cald standardele și tiparele sunt de cele mai multe ori uitate, chiar și când vine vorba de ținutele tip office.  Este și normal, având în vedere că fiecare dintre noi caută metode sigure de a depăși mai ușor aceste zile caniculare.

Încheiem cu speranța că vă vor fi de folos recomandările noastre și veți trece mai ușor peste vara toridă ce ne așteaptă.

×