x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Liza Panait prezintă “Touareg” , poveste tribală

Liza Panait prezintă “Touareg” , poveste tribală

de Carmen Anghel    |    24 Mar 2014   •   18:18
Liza Panait prezintă “Touareg” , poveste tribală
Sursa foto: Giovanni Photographer

Liza Panait va lămuri marţi seară misterul noii sale colecţii “Touareg”! Dar, pentru cititorii Jurnalului Naţional, prezentăm unele dintre creaţiile din această poveste din deşert. 

“O colecţie cu influenţe tribale, ce reprezintă unul din trend-urile principale din sezonul cald. Inspirată din costumaţia tuaregilor şi a beduinilor ca linie şi ca detalii cu motive tradiţionale rezultate din croi, detalii, picturi manuale sau broderii realizate în atelierele Liza Panait. Culori vii, albastru fiind vedetă, până la ţinute multicolore. Ţesături uşoare, fine şi plăcute la purtat.” Alegerea unui cadru natural oferit de un complex fabulos din Dubai a fost o consecinţa firească pentru a sublinia mediul oamenilor deşerturilor.

Giovanni Photographer a realizat shooting-ul cu ajutorul modelelor Sarah din Australia şi Masha din Ucraina, ambele de la o agenţie  de  mare clasă din Dubai, şi Maria şi Ioana, două fete superbe din România. Make-up-ul a fost asigurat de Chito Serrano, hairstylist a fost David John.

“Touareg” este noua colecţie-poveste în care Liza Panait ne cheamă, la început de primăvară, marţi, 25 martie, la World Trade Center, Sala Plaza ( Hotel Pullman ) la ora 20:00.


×