x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Lungarno Hotels - un concept de real succes

Lungarno Hotels - un concept de real succes

06 Aug 2005   •   00:00

Senzatia minunata a descoperirii unui spatiu intim, discret si in acelasi timp elegant, in care simplitatea te inconjoara si in acelasi timp te face sa te simti acasa. Un nou gen de hotel, o cu totul noua experienta. Simplitate, stil, eleganta - si mai ales grija pentru detaliu.

Acesta este Lungarno - conceptul de designer hotel promovat de marca de lux Ferragamo.

Hotelul Lungarno, situat in inima Florentei, chiar alaturi de Ponte Vecchio, recent remobilat, te introduce intr-un univers distinct, care i-a adus faima de-a lungul anilor. Grija acordata decorarii si mobilarii fiecarui spatiu, calitatea impecabila a serviciilor si mai ales prin faptul ca fiecare hotel Lungarno este unic fac din acesta o adevarata opera de arta.

UNICITATE. Ceea ce deosebeste hotelurile Lungarno este tocmai acest amanunt - unicitatea. Lungarno hotel face parte din consortiul international Designer Hotel International, grup infiintat in 1993, lider pe piata serviciilor hoteliere de lux si un specialist de prim-rang in lifestyle marketing, branding conceptual, servicii de consultanta si reprezentare internationala.

Ferragamo este una dintre marcile ai carei reprezentanti au vizitat recent Bucurestiul la invitatia CPP.

×
Subiecte în articol: high-life lungarno