x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Maruntisuri de mare pret - Obiecte din argint si bijuterii la licitatie

Maruntisuri de mare pret - Obiecte din argint si bijuterii la licitatie

de Florina Zainescu    |    28 Mai 2006   •   00:00
Maruntisuri de mare pret - Obiecte din argint si bijuterii la licitatie

Daca va plac obiectele din argint, sticlaria, portelanurile sau bijuteriile dati o fuga astazi la licitatia organizata de Casa Alis.

Competitia incepe la ora 11:00 la etajul intai al Teatrului National de Opereta "Ion Dacian". Pe langa tacamuri, tavi si vase din argint, in licitatie vor intra si trei "animalute" din acelasi metal pretios: o broasca testoasa al carei pret de pornire este de 800 de lei noi, un strut in miniatura evaluat la 300 de lei si un magarus ce duce-n spate doua samare - suport pentru condimente - , care valoreaza la prima strigare 360 de lei.

SCHIMBARE. Argintaria de pe mesele boieresti, in casele de licitatie

Doamnele isi pot adauga in colectie o sticluta pentru parfum din argint, al carei pret de intrare in licitatie este de 140 de lei, sau un set de toaleta - perie si oglinda - foarte frumos lucrat, 700 de lei. Sau pot alege o bijuterie. Cele mai pretioase sunt o bratara si o brosa (set) din aur de 14 karate, lucrate manual si decorate cu diamante, evaluate la 6.500 de lei. Un pic mai ieftina - 6.200 de lei - este o pereche de cercei pandantiv cu diamante, pe care apare poansonul cap de bour. Oferta cuprinde si bijuterii mai ieftine.

×
Subiecte în articol: high-life