x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Cele mai apreciate cadouri: obiecte personalizate de la Giftday.ro  !

(P) Cele mai apreciate cadouri: obiecte personalizate de la Giftday.ro  !

25 Iun 2021   •   14:01
(P) Cele mai apreciate cadouri: obiecte personalizate de la Giftday.ro  !

Chiar dacă marile sărbători recunoscute, printre altele, și pentru că sunt un bun prilej de a oferi cadouri celor dragi nouă au trecut, asta nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche cum se spune, și să renunți să mai cauți darul perfect. Sunt multe ocaziile prin care să le arăți persoanelor importante din viața ta cât de mult le apreciezi, sau poate vrei pur și simplu să faci un gest frumos către cineva.

Din păcate, nu există ceva care să fie considerat darul perfect, dar cu siguranță vei reuși să ajungi la inima persoanei respective cu anumite daruri personalizate. De fapt, trebuie să recunoaștem, cu toții le adorăm, și de aceea este cu atât mai dificil să le găsim pe cele potrivite. Dar… oare de ce ne plac atât de mult aceste mici semne ale afecțiunii ?

 

Unice

 

Pentru că vorbim despre cadouri personalizate, în niciun caz nu vei fi acuzat de lipsă de imaginație sau orginalitate. Cu siguranță un astfel de dar este unul unic, și pe care personalul de la magazinul de specialitate la care am apelat îl va crea după indicațiile noastre, astfel încât la final produsul să fie cel dorit de tine.

Poți încerca să apelezi la obiecte personalizate de la giftday.ro, și totul va fi mult mai simplu pentru tine.

Ne-am săturat cu toții de acele cadouri lipsite parcă de orice emoție, care parcă au fost cumpărate în grabă, numai din jena de a nu te prezenta la o petrecere aniversară fără un dar pentru persoana sărbătorită. Sau, și mai rău, ți-a fost oferită o sumă de bani – consistentă de altfel, pentru a-ți cumpăra tu ceea ce îți face plăcere.

Chiar ne face plăcere atunci când cineva ne face cadou un obiect personalizat, care să iasă din anumite tipare, și care să ne scoată din acest cerc clasic. Aici intervin cadourile personalizate, care aduc un plus de originalitate și unicitate pe care nu ai cum să le egalezi. 

 

Este creat special pentru destinatarul cadoului

 

Un obiect personalizat oferit în dar este creat special pentru destinatarul cadoului respectiv. Astfe, se va ține cont de personalitatea sa, de pasiunile sale, de valorile după care se ghidează, și multe altele asemănătoare. În acest fel persoana căreia i-ai oferit acest dar apare se va simți cu adevărat specială, pentru că i-ai surprins esența.

 

Haioase… utile…

 

Cele mai multe obiecte personalizate pentru a fi oferite drept cadou sunt de regulă foarte haioase. Nimic greșit, pentru că tuturor ne place să râdem. Atenție însă ca nu cumva cadoul tău să fie interpretat și drept o satiră acidă, și de aceea nu exagera cu umorul, decât dacă știi că persoana respectivă chiar nu se va supăra.

De asemenea, ar fi bine ca darul tău să fie nu numai unul care să îi aducă automat zâmbetul pe chip, ci să fie și util. Sunt atât de multe idei, încât spațiul este de-a dreptul insuficient pentru a le descrie pe toate. Cu siguranță vei găsi și tu acea combinație perfectă, acel dar care să ”strige” destinatarului: ”Am fost creat special pentru tine, să știi!”.

 

Este handmade

 

În ultima vreme, oamenii au început să prefere obiectele handmade. Ne-am săturat de acele obiecte făcute ”la grămadă”, perfecte, strălucitoare, dar lipsite parcă de suflet. În schimb, preferăm tot mai mult acele piese create de mână, care sunt mult mai aproape de inima noastră.

Chiar și în condițiile în care nu sunt perfecte, le preferăm, pentru că persoana care ni le-a oferit a depus un efort special pentru noi.

Cu atât mai mult ne emoționăm când vine vorba despre astfel de daruri realizate de mâinile micuțe ale copiilor, care au dat tot ce au avut mai bun în ei pentru a-ți oferi ceva special, din tot sufletul lor plin de candoare și nevinovăție.

 

Sentimente sincere

 

Un cadou personalizat este cel care ne ”vorbește” despre sentimentele sincere ale celui care ne-a oferit cadoul. Este, dacă vrei, un fel de investiție în relația cu acea persoană, este cea mai bună metodă să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine, și de aceea ai ales ceva special și diferit, doar pentru el.

 

Nu sunt scumpe

 

Un cadou clasic, oferit cu o anumită ocazie, poate fi destul de scump. Din fericire, acest dezavantaj nu se întâlnește în cazul cadourilor personalizate, pentru că sunt alese în special pentru suflet.

Altfel spus, nu este nevoie să cheltuiești sume uriașe pe ceva care va sfârși aruncat într-un colț, pentru că efectiv nu își găsește locul în casa persoanei căreia i-a fost oferit. De ce să nu oferi ceva mic, simbolic, personalizat, și care va înseamna mult mai mult pentru destinatarul lui?

 

Poți personaliza orice obiect

 

Avantajul acestor daruri este că, practic, orice obiect poate fi personalizat. Fie că vorbim despre căni, obiecte de bucătărie, perne, tricouri, instrumente de scris, agende, rame foto, bijuterii… tot.

De aceea, chiar dacă pentru altcineva darul tău poate părea banal, pentru persoana căreia urmează să îl oferi va fi de-a dreptul special.

După cum spuneam ceva mai sus, cadoul perfect nu există! În schimb, există posibilitatea să transformi un obiect obișnuit într-unul de-a dreptul memorabil.

Cum? Foarte simplu! Apelezi la o firmă care se ocupă cu personalizarea obiectelor, și totul este mult mai simplu. Sau, te poți ocupa și singur/ă de această personalizare, și din nou, imaginația ta, talentul și inițiativa îți vor fi apreciate. Și… te-ai gândit deja care va fi cadoul tău perfect pentru persoana iubită?

×