x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Produse calitative pentru manichiură de la Nolia Shop

(P) Produse calitative pentru manichiură de la Nolia Shop

02 Apr 2021   •   13:08
(P) Produse calitative pentru manichiură de la Nolia Shop

Fiecare femeie își dorește o manichiură impecabilă mereu, care să reziste mai multe săptămâni în aceeași formă. Din aceste motive a apărut gelul pentru unghii, care se menține pe unghia naturală pentru aproximativ patru săptămâni, până ce acestea cresc și necesită o recondiționare.

 

Pentru ca acest gel să se mențină în aceeași stare, este nevoie de produse calitative care nu dăunează patului unghial. Nolia Shop oferă publicului feminin produse din această nișă, pentru cele care doresc să realizeze o astfel de manichiură atât acasă, cât și la salon.

 

Gamă largă de produse pentru manichiuriste

 

Femeile care se ocupă de propria manichiură acasă știu ceea ce le place și achiziționează doar produsele de care au nevoie pentru acest lucru. Când vorbim de manichiuriste situația se schimbă radical. Acestea au nevoie în arsenalul lor de cât mai multe culori și accesorii, din care clientele să poată alege.

 

Pentru a menține clientele în fiecare lună, acestea au nevoie de cât mai multe variante din care pot compune manichiura care le place. O paletă cât mai largă de modele și nuanțe, face ca la final manichiura să arate exact așa cum și-au dorit. Nolia Shop are în portofoliu o varietate de nuanțe de oje pentru gel, precum și produse pentru toate etapele aplicării acestei tehnici.

 

Unghiile cu gel sunt din ce în ce mai preferate de femei, deoarece permite prelungirea acestora. Deseori unghiile sunt slabe și se rup când cresc puțin mai mult, de aceea nu toate femeile pot avea unghiile lungi în mod natural. Gelul le menține în aceeași formă. Totuși acest proces are nevoie de produse speciale, cum ar fi primer, gel de unghii, finish, precum și lampa care să usuce fiecare strat aplicat.

 

Din aceste motive este destul de costisitor să realizezi o astfel de manichiură acasă. Un protezist de unghii știe exact tehnicile de pilire și de aplicare, ceea ce face ca acestea să reziste mai mult. Pentru o manichiură perfectă, este nevoie de două lucruri esențiale: produse de calitate și o persoană specializată în domeniu. Aceasta este „rețeta” ideală.

 

Accesorii pentru toate gusturile

 

Femeile interesate de manichiură pot accesa site-ul celor de la Nolia Shop deoarece pot găsi și accesorii care să le aducă un plus de eleganță manichiurii. Aceștia au disponibile pietricele, pene, culori acrilice și multe altele. Pentru cele care iubesc sclipiciul, la fiecare vizită la salon pot opta pentru o culoare diferită a acestuia, care să scoată în evidență unghiile.

 

Nolia Shop este potrivit și pentru produse ce țin de curățarea unghiei. Cleștii speciali permit o curățare mai detaliată și rezultatul este unul diferit, chiar dacă este realizat acasă. Pilele profesionale de duritate mai mare sau mai mică nu afectează unghia în timpul utilizării. Cuticula este un aspect deranjant pentru multe persoane, de aceea instrumentul special pentru aceasta este exact ceea ce lipsește din trusa unei femei. Orice accesoriu de acest gen poate fi trimis și în afara țării, pentru persoanele care locuiesc în străinătate și vor să beneficieze de produse calitative de la Nolia Shop.

 

Pentru a vizualiza toată gama accesați site-ul. Pentru mai multe informații puteți trimite e-mail la adresa nolia@noliashop.com sau sunați la numărul de telefon 0040753504472

 

×