x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Serul pentru față: secretul pielii tinere și frumoase

Serul pentru față: secretul pielii tinere și frumoase

22 Dec 2020   •   12:59
Serul pentru față: secretul pielii tinere și frumoase

Serul este un produs cosmetic concentrat care asigură o îngrijire suplimentară pielii. Acesta conține o concentrație mai mare de ingrediente active decât crema de față, fapt pentru care acționează mult mai eficient și mai rapid. Remediul este considerat unul dintre cele mai populare produse de îngrijire, iar datorită concentrației mari de componente active, în trecut era utilizat doar în saloanele de frumusețe, însă, în prezent, acesta poate fi folosit și la domiciliu.

Care este rolul serului de față?

Serul are un rol important în îngrijirea pielii, precum:

  • îmbunătățește aspectul pielii și îi asigură un efect vizibil de întinerire;
  • îmbunătățește circulația sângelui și normalizează activitatea glandelor sebacee;
  • restabilește echilibrul hidrolipidic și previne uscarea epidermei;
  • reduce petele pigmentare și are un efect de albire;
  • ameliorează inflamația și saturează pielea cu substanțe nutritive;
  • îmbunătățește fermitatea și reduce ridurile;
  • crește elasticitatea pielii;
  • întărește pereții vaselor de sânge și are proprietăți antioxidante;
  • protejează pielea de factorii nocivi ai mediului.

 

Remediul a fost conceput pentru a combate diverse probleme ale epidermei, precum acneea, rozaceea, hiperpigmentarea, îmbătrânirea, etc. Acesta este un produs foarte concentrat care conține de aproximativ 10 ori mai multe substanțe active decât cremele. Rezultatul utilizării sale este vizibil imediat, deoarece pielea primește instantaneu cantitatea necesară de substanțe active, care îi îmbunătățesc starea și aspectul.

De obicei, formula serului https://makeup.ro/categorys/251127/ se bazează pe acizi din fructe, precum și substanțe speciale care asigură pătrunderea ingredientelor active în cele mai profunde straturi ale epidermei. Serul nu este un produs universal, ci un remediu care îndeplinește o anumită acțiune. Astfel, există seruri cu efect anti-age, hidratante, nutritive, antiinflamatoare, calmante, antistres, iar fiecare din ele are o compoziție diferită și un scop diferit. De asemenea, există seruri care sunt concepute pentru a combate anumite imperfecțiuni ale pielii. În acest caz, produsul este aplicat doar pe zonele cu probleme, în timp ce serurile pentru prevenirea generală a problemelor pielii se aplică pe întreaga suprafață a feței.

Atunci când alegi un ser de față trebuie să acorzi o atenție deosebită compoziției acestuia. Spre exemplu, pentru tenul acneic alege un ser cu componente active antiinflamatoare și de reglare a sebumului.

Utilizarea regulată a serului oferă un efect vizibil de întinerire. Dar - atenție! - Serurile cu efect de întinerire nu trebuie utilizate niciodată pentru pielea tânără, deoarece acestea luptă foarte eficient împotriva procesului de îmbătrânire a pielii, ceea ce înseamnă că trebuie utilizate aproximativ pentru vârsta de 30-35 de ani și nu mai devreme.

 

Cum se aplică corect

Serul se aplică după curățarea epidermei și înainte de aplicarea cremei de față. Se aplică 2-3 picături de remediu în palme, apoi se distribuie cu mișcări ușoare de masaj pe toată suprafața tenului, începând de la frunte spre bărbie. Unele seruri se aplică local, astfel mai întâi de toate trebuie să citești cu atenție instrucțiunile. După câteva minute de la aplicarea serului, se aplică crema. Trebuie să aplici serul o dată sau maxim de două ori pe zi - dimineața și seara timp de 30-40 de zile. Se recomandă efectuarea unui astfel de curs de trei până la patru ori pe an.

Serul pentru față este secretul pielii tinere și frumoase, astfel, nu ezita nici o clipă să îți achiziționezi și tu acest produs inovator, care cu siguranță te va încânta datorită efectelor sale benefice.

×