x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Spune-mi cu ce-ți place să te încalți, ca să îți zic ce temperament ai! Preferința pentru pantofi ne dezvăluie caracterul.

Spune-mi cu ce-ți place să te încalți, ca să îți zic ce temperament ai! Preferința pentru pantofi ne dezvăluie caracterul.

05 Iul 2014   •   23:24
Spune-mi cu ce-ți place să te încalți, ca să îți zic ce temperament ai! Preferința pentru pantofi ne dezvăluie caracterul.

Nici nu puteți bănui cât de multe lucruri poți ghici „în pantofii” unei femei! Și în cei ai unui bărbat....

Exista o stransa legatura intre formele obiectelor pe care le dorim si unele aspecte generale legate de felul de a fi, de temperament, de caracter. Putem vorbi de un contur specific al simtului nostru estetic legat de formele si culorile obiectelor. Aceste forme si culori sunt asociate inconstient cu intregirea sau imbunatatirea conditiei estetice, dar si practice a propriului corp.

Astfel, cercetatorii din domeniul psihologiei si cei din domeniul stiintelor comportamentale au dovedit ca forma aleasa de noi pentru un obiect vestimentar, inclusiv incaltaminte, este determinata, in primul rand, de legaturile specifice dintre zonele nervoase ale creierului ce prefigureaza anumite tipuri de reactii ale psihicului in raport cu anumite situatii. Aceasta permite demascarea anumitor aspecte ale caracterului prin cunoasterea preferintei pentru o anume forma si culoare a vestimentatiei.

Foarte important! Este demn de mentionat faptul ca preferintele pentru pantofi sunt influentate de moda, imitatie, educatie si deseori de raportul intre simtul practic si cel estetic. Din acest motiv, atunci cand analizam pe cineva, trebuie sa fim siguri ca este vorba de forma de pantofi care il atrage pur si simplu, nu pentru aspectul modern, pentru ca sunt practici sau pentru ca "asa se poartai, nici macar legat de ideea ca acel pantof se potriveste aspectului sau fizic.

Asadar, trebuie sa aflam ce pantofi ii plac cu adevarat cuiva, pe care doreste sa-i aiba mai mult pentru arta decat ca un obiect oarecare cumparat pentru a fi purtat.

Citește și 7 metode insolite care te ajută să scapi de riduri și 4 sfaturi esențiale ca să ai un ten frumos

Peeling cu diamante şi mască de aur împotriva ridurilor


Ce spun formele pantofilor preferati despre noi?


A. IN CAZUL FEMEILOR

Pantoful de strada

Alegerea tipului de varf al pantofului

Varful rotund. Preferinta pentru un varf rotund demasca o fire mai putin creativa, cu o personalitate puternica si bine conturata, matura, greu influentabila, dominanta in fata partenerului de viata, deseori conformista si indiferenta la nou. Au, in general, un caracter bun, insa atunci cand sunt nedreptatiti se gandesc foarte mult la razbunare si planuiesc cu mult tact un plan diabolic pentru a-si lua revansa. De regula, sunt snoabe, dar sunt mame foarte bune. Au sanse de a evolua profesional intr-o cariera ce implica responsabilitate.
Varful alungit - femeile ce prefera varful alungit au aceleasi trasaturi ca si cele care prefera botul rotund. In plus fata de acestea, sunt mult mai optimiste, au mai multa energie si sunt mai usor influentabile si mai tolerante. Stabilesc mai repede relatii sociale si au deseori abilitati de lider, usor de acceptat de grupul condus.
Varful ascutit -  ............................

Citeste continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: felicia predicţii