x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Gimnastică acro-dance, muzică, acrobație la trapez, umor și demonstrație de kendama, pe scena de la “Next Star”

Gimnastică acro-dance, muzică, acrobație la trapez, umor și demonstrație de kendama, pe scena de la “Next Star”

07 Iul 2018   •   06:52
Gimnastică acro-dance, muzică, acrobație la trapez, umor  și demonstrație de kendama, pe scena de la “Next Star”

Sâmbătă, 7 iulie, de la ora 20.00, la “Next Star”, copiii talentați ai românilor vin să le arate juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa ce știu ei mai bine să facă, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru.

Gimnastică acro-dance, dans contemporan, demonstrație de kendama, dar și un număr executat la trapez, muzică și momente de umor se vor regăsi sâmbăta aceasta, la “Next Star”. Talentații copii care vor urca pe scenă îl vor avea alături, în culise, pe Șerban Copoț, co-prezentatorul show-ului, care-i va încuraja și susține, alături de părinții lor.

Sâmbăta aceasta, pe scena de la “Next Star” urcă ACS Double D, o echipă de gimnastică acro-dance, din București, formată din 20 de fetițe cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, care speră să-i uimească pe jurați cu momentul lor, Mirela (6 ani și jumătate) și Kamelia (5 ani și jumătate), din Chișinău, două fetițe pasionate de muzică și modelling, DaviN (9 ani), fiul lui Călin Geambașu, care va bate la tobe și va dansa în stilul lui Michael Jackson, dar și Adelin (12 ani), din Buzău, un băiețel nevăzător căruia îi place să cânte. Adelin a fost părăsit în maternitate și trăiește într-un centru de plasament, iar cea mai mare suferință a sa nu este faptul că nu vede, ci lipsa mamei și a tatălui. Adelin are un talent nativ, acela de a cânta, iar profesorii spun că are o voce deosebită. Sâmbătă, la “Next Star”, el va cânta alături de Feli, care vine special pentru acest moment. Ce piesă vor interpreta cei doi, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbăta aceasta, de la ora 20.00.

În aceeași ediție, “Next Star” va aduce pe scenă, în afara concursului, o sportivă de performanță. Se numește Ana Maria, are 11 ani, vine din Galați și este campioană națională absolută la haltere. Sâmbătă seara, ea își va spune povestea în emisiunea prezentată de Dan Negru.

Cine sunt ceilalți copii care vor intra în concurs, dar și cine va fi câștigătorul acestei ediții, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 7 iulie, de la ora 20.00, numai la “Next Star”.

×
Subiecte în articol: Next Star