x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Ham talent” pune la bătaie patru premii, în valoare totală de 20.000 de euro

„Ham talent” pune la bătaie patru premii, în valoare totală de 20.000 de euro

26 Iun 2015   •   14:19
„Ham talent” pune la bătaie patru premii, în valoare totală de 20.000 de euro

„Ham talent” pune la bătaie patru premii, în valoare totală de 20.000 de euroAnimalele cu stofă de vedetă vor face show în curând, la Antena 1, iar asta le poate aduce stăpânilor premii în valoare totală de 20.000 de euro. Nu mai puțin de patru premii sunt puse la bătaie în cadrul show-ului „Ham talent” și rămâne de văzut cine va pune gheara sau, dimpotrivă, copita sau lăbuța pe ele.

Premiul I, „Ham talent”, în valoare de 10.000 de euro, se va acorda patrupedului sau înaripatului care va impresiona cel mai mult juriul și publicul.

Premiul al II-lea, supranumit și „cel mai bun prieten”, în valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relație stăpân – animal.

Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste ce stă la baza legăturii speciale dintre stăpân și animal.
Mențiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.

Așadar, cei care și-au înnebunit deja prietenii cu poveștile despre cât este de extraordinar necuvântătorul lor trebuie să ciulească bine urechile și să se prezinte la preselecțiile care le transformă animalul preferat într-o vedetă națională.

Vineri, 27 iunie, la Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22, începând cu 10:00 vor avea loc primele preselecții pentru acest show.

×