x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby 11.11. 2022: Semnificația zilei și cum să folosim energia acestui portal puternic?

11.11. 2022: Semnificația zilei și cum să folosim energia acestui portal puternic?

10 Noi 2022   •   22:23
11.11. 2022: Semnificația zilei și cum să folosim energia acestui portal puternic?
Sursa foto: Hepta

11 noiembrie, adică 11.11, are o semnificație spirituală semnificativă. Numerologii susțin că puternicul portal 11:11 va debloca un flux de energie, conceput pentru a scoate la iveală un nou sentiment de conștientizare de sine pentru fiecare dintre noi.

În lumea metafizică, se consideră că aceasta este resetarea pentru noul an energetic. Este o poartă virtuală care se deschide direct către sufletele noastre de aici, de pe Pământ, și este concepută pentru a ne oferi acel impuls de putere pentru noi începuturi.

Deschiderea specială a portalului din acest an este data de așezarea unică a cifrelor,  11:11:22 (patru de 1 și doi de 2), așa că ne așteptăm ca acest portal să dea un impuls puternic pentru creșterea vibrațiilor și a așteptărilor personale, deoarece această îmbunătățire a energiei ne oferă un sentiment de încredere pe care nu l-am simțit de ceva timp.

Pe 11:11, cu bună știință sau fără să știm, dăm la o parte bandajul de pe rănile emoționale pentru a începe un proces detaliat de vindecare. Deoarece vindecarea necesită să admitem în primul rând că există o rană care necesită atenție, dorim în mod natural să luptăm cu ceea ce nu este în zona noastră de confort.

Ne simțim dați peste cap, în afara limitelor noastre de securitate. Începem o călătorie către găsirea și îmbrățișarea a ceea ce numim Sinele nostru superior, adevăratul nostru sentiment de valoare de sine, încredere în sine și onestitate.

Se spune că numerele poartă vibrații unice și puternice. De exemplu, numărul 11 ​​este special în numerologie. 11 este considerat a fi un “număr principal”  și ​​are multe semnificații. Semnificația spirituală a lui 11/11 se referă la stabilirea intențiilor, așa că nu vă fie teamă să vă puneți o dorință.

Încercați să vă limpeziți mintea și să vă aliniați cu creșterea, intuiția și alinierea lui 11/11.

Iar pentru iubitorii de astrologie, 11 noiembrie cade anul acesta într-o zi de vineri, care este guvernată de Venus, planeta conexiunii, socializării și resurselor. Stabilirea intențiilor în jurul iubirii, echilibrului și armoniei ar putea fi o modalitate excelentă de a fuziona numerologia și astrologia pentru a profita la maximum de această energie, scrie elitedaily.com.

×