x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Acum şi la Braşov! Nicoleta Svârlefus şi Astrocafe.ro te invită la: Uşurinţă şi Bucurie în RELAŢII

Acum şi la Braşov! Nicoleta Svârlefus şi Astrocafe.ro te invită la: Uşurinţă şi Bucurie în RELAŢII

27 Noi 2013   •   15:45
Acum şi la Braşov! Nicoleta Svârlefus şi Astrocafe.ro te invită la: Uşurinţă şi Bucurie în RELAŢII

BRAŞOV- 8 decembrie
BUCUREŞTI- 15 decembrie

Acest  workshop se adresează atât celor aflaţi într-o relaţie, cât şi celor care îşi doresc una, întrucât, în ambele cazuri, cursul lucrează asupra programelor vechi, blocajelor, cauzelor subtile ale tiparelor repetitive experimentate în relaţii de-a lungul vremii. Te ajută să capeţi o nouă viziune, să transformi percepţia, să priveşti neajunsurile că pe oportunităţi, să te desprinzi de trecutul tău sau al părinţilor în ce priveşte relaţiile, să deblochezi şi să creşti iubirea existenţa.

Cum să mă apropii de partenerul meu?
Cum să renunţ la judecăţi?
Cum să accept alegerile partenerului şi să-l accept pe el aşa cum este? Care este diferenţa între acceptare şi compromis?
De ce mă simt singur/ă?
Cum pot gestiona durerea aferentă certurilor din cuplu?
Ce rol are partenerul meu în creşterea şi dezvoltarea mea?
Cum să dau un sens mai profund unei relaţii?
Ce rol au relaţiile în viaţa mea?
Cum să mă separ de partener fără resentimente?
Cum să văd darurile experienţelor relaţionale?
Cum să fiu în pace şi să transform ostilitatea în compasiune?
Cum să mă deschid către iubire, în orice situaţie?
Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care şi eu şi tu ni le-am pus deseori. O relaţie nu e o experienţă uşoară, nu e ceva ce, odată câştigat, rămâne neschimbat. O relaţie e o entitate vie, care se transformă mereu, odată cu fiecare respiraţie a noastră. Ea poate să adoarmă, bălăcindu-se în ostilitate, răceală, resentimente sau control, când noi suntem absenţi, sau poate să crească şi să se transforme continuu lăsând iubirea să o înalţe, când noi suntem prezenţi la rolul ei fundamental şi suntem dispuşi să trăim fiecare experienţă cu recunoştinţă, chiar şi când trecem prin momente de durere profundă.

Într-o relaţie conştientă, iubirea este o cale de transformare, vindecare şi creştere personală continuă. O relaţie conştientă este o relaţie creată permanent, un spirit treaz.
Relaţia este învăţătorul, ghidul, care te ajută să te vezi pe ţine în cât mai multe forme şi să ajungi în straturi tot mai profunde ale fiinţei tale. Dacă te deschizi către a primi darurile unei relaţii, deşi uneori acestea vin la pachet cu durere, dacă eşti gata să explorezi programele vechi pe care le duci cu tine, vei învaţa să te iubeşti şi să-ţi iubeşti partenerul tot mai mult.
Ne trăim relaţiile şi viaţă, prea puţin din alegeri libere şi sentimente, şi prea mult lăsându-ne conduşi/dominaţi de poveşti trecute, puncte de vedere împrumutate de la alţii, limitări, frică, inhibiţii... Inclusiv iluziile pe care ni le creăm în copilărie/adolescenţă, prin mesajele venite din exterior (prieteni, reviste, tv, religie, cărţi etc), despre dragoste şi căsătorie, stau în calea fericirii în doi, mai târziu. Există definiţii clare în mintea fiecăruia, despre iubire şi relaţii. Iar aceste definiţii se constituie în armuri care nu permit iubirii să fie primite şi dăruite. Care sunt aceste definiţii, în cazul tău?

Convingerea/mitul "iubirea nu durează" este o scuză foarte bună pentru a ne închide inimile şi a renunţă la muncă noastră de evoluţie şi creştere prin relaţii. 

Relaţia încă este privită că un fel de "tărâm al făgăduinţei". Ne iluzionăm adesea, în urmă celor citite, auzite sau învăţate, că odată îndrăgostiţi, iar mai apoi căsătoriţi, vom fi fericiţi pentru totdeauna. Realitatea însă nu arată deloc aşa şi, de cele mai multe ori, oamenii care fac aceste proiecţii mentale ajungând să fie mai nefericiţi şi mai singuri în relaţii decât erau înainte. Şi aşa va fi mereu, până nu înţelegem că asumarea unei relaţii este o alegere conştientă de transformare şi creştere, un angajament în primul rând faţă de propria fiinţă, o călătorie a inimii. E necesar să schimbăm percepţia asupra relaţiei, să înţelegem sensul ei profund şi să fim gata să-i primim binecuvântările. 

Relaţia este un spaţiu în care fiecare partener vine atât cu iubirea sa, cât şi cu frica sa. Ei aleg în fiecare moment dacă se deschid sau se apară tot mai mult. Aleg dacă să fie vulnerabili sau, dimpotrivă, să fie mereu în control şi să închidă, pe rând, toate uşile spre inimile lor. Aleg să fie conştienţi sau complet absenţi în relaţiile lor. 

Într-o perioadă cu cele mai profunde transformări interioare la care am asistat vreodată, e firesc că şi relaţiile să fie o sursă de provocări puternice. Văzând ce se întâmplă cu relaţiile, am creat acest workshop pentru a veni în întâmpinarea oamenilor angajaţi să se primească pe ei, să-şi primească partenerii cu inima deschisă, să FIE ei înşişi în relaţiile lor.  Dacă simţi că e momentul să-ţi transformi relaţia şi să o primeşti cu mai multă iubire, acceptare şi bucurie, te aştept cu drag!

Date şi program:
Duminică, 8 decembrie 2013- BRAŞOV, 10:00- 20:00 h
Duminică, 15 decembrie 2013- BUCUREŞTI, 10:00- 20:00 h

Înscriere:
Solicită formularul de înscriere specificând dată şi localitatea care te interesează!: workshop@astrocafe.ro/0723 385 558 - Cristina Ciobanu, organizator şi asistent workshop.

×