x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Calea inimii

Calea inimii

15 Apr 2013   •   16:54
Calea inimii

Cu cât îţi deschizi mai mult inima, cu atât îţi va fi mai uşor să o auzi, prin transcenderea "norilor" minţii. Cu cât mai des îţi aduci atenţia în inimă, cu atât mai uşor vei face alegeri în acord cu fiinţa ta şi cu binele tău cel mai înalt. Pentru că, atunci când îţi asculţi inima, eşti în iubire. În iubire pentru tine, pentru ceilalţi, pentru viaţă!

Despre cum să ne deschidem inima pentru a primi (dar şi pentru a dărui) iubire, bine şi frumos, putem învăţa la workshop-ul “Calea inimii -Calea iubirii, puterii şi adevărului” susţinut de Nicoleta Svârlefus, astrolog, consilier transpersonal, trainer spiritual, la data de 21 aprilie, în Bucureşti.

“Transcenderea iluziei în care ne ţine captivi mintea este mijlocul prin care putem experimenta adevărul interior, spune Nicoleta Svârlefus. Cu toţii ne dorim încredere în sine, pace, putere, abundenţă. De fapt, ceea ce ne dorim este prezenţa iubirii în viaţa noastră, o manifestare completă a adevărului interior, împăcare cu cine suntem şi cu drumul pe care îl alegem. Oricâte alte forme am alege să experimentăm (succesul, recunoaşterea, aprecierea, fericirea, bucuria, împlinirea dorinţelor, abundenţa materială), de fapt, în fundal, se află dorinţa de a nu pierde esenţa vieţii: iubirea. La acest workshop, facem distincţia între puterea vulnerabilităţii inimii (adevărata putere) şi (pseudo-) puterea controlului minţii.”

Iată ce propune woekshop-ul: exercitii si meditatii pentru vindecare prin iertare, deschiderea şi ascultarea inimii, acceptarea a tot ce este, chiar acum, chiar aici, sporirea energiei vitale, încredere în sine şi în alegerile inimii, accesarea spaţiului de putere şi posibilităţi nelimitate, experimentarea iubirii în forma sa cea mai pură.
Înscriere şi alte detalii, aici!

  

×