x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Hobby-ul care generează milioane de dolari. Topul celor mai bogați „youtuberi” publicat de Forbes

Hobby-ul care generează milioane de dolari. Topul celor mai bogați „youtuberi” publicat de Forbes

16 Oct 2015   •   14:50
Hobby-ul care generează milioane de dolari. Topul celor mai bogați „youtuberi” publicat de Forbes
Sursa foto: www.auto-types.com

În numărul din noiembrie, revista Forbes i-a reunit pe cei mai importanți „youtuberi” din panorama momdială și a publicat pentru prima dată lista celor mai bogați. Toți cei care fac parte din acest top au venituri anuale de peste 2,5 milioane de dolari.
Potrivit abc.es, cei mai bogați 10 youtuberi ai momentului sunt:


1. PewDiePie
Liderul acestui clasament este PewDiePie, un tânăr suedez de 25 de ani. Câștigurile din 2014 sunt impresionante: 12 milioane de dolari (10,5 milioane de euro). Canalul său despre jocuri video de pe youtube este urmărit de 40 de milioane de persoane.

PewDiePie


2. Smosh
Canalul aparține a două persoane, Anthony Padilla și Ian Hecox. Cei doi sunt prieteni înca din copilărie, iar în 2014 au încasat 8,5 milioane de dolari (7,5 milioane de euro). Glumele lor sunt urmărite de peste 20 de milioane de persoane.

Smosh


3. Fine Brothers
Benny și Rafi Fine, frate și soră, au câștigat 8,5 milioane de dolari anul trecut datorită videoclipurilor amuzante și sketch-urilor pe care le-au postat pe YouTube.

Fine Brothers


4. Lindsey Stirling
Cântă la vioară. Lindsey Stirling se dedică producției muzicale, cântă la vioară și creează cover-uri ale pieselor altor artiști. Anul trecut a câștigat 5,2 milioane de euro și este urmărită de 7,1 milioane de subscriberi.

Lindsey Stirling


5. Rhett & Link
Rhett McLauglin și Lincoln Neal sunt o pereche de comici care au câștigat 4,5 milioane de dolari.

Rhett Link


6. KSI
Acest youtuber are un canal de comedie, iar aici sunt postate „sketck-uri”, glume proaste și diferite înregistrări legate de jocuri video. KSI se bucură de 10,8 milioane de urmăritori, datorită cărora a câștigat 4,8 milioane de dolari (4 milioane de euro).
În plus, YouTube a reprezentat o pistă de lansare pentru cariera sa muzicală.

KSI


7. Michelle Phan
Este una din cele mai populare tinere de pe YouTube, care discută despre modă și frumusețe. Câștiga 3 milioane de dolari pe an (2,6 milioane de euro), iar canalul ei este urmărit de 8,1 milioane de persoane.

Michelle


8. Lilly Singh
Cunoscută ca Superwoman, comediana are acest canal de 5 ani și de atunci „a adunat” 7 milioane de subscriberi. Lilly Singh câștigă aproximativ 2,2 milioane de euro.

Lilly


9. Roman Atwood
Acum nu foarte mult timp, Roman Atwood s-a transformat într-un viral datorită unei glume foarte proaste - a făcut-o pe iubita lui să creadă că a murit.
Astfel, a ajuns în topul celor mai populari și bogați youtuberi, cu 7,4 milioane de urmăritori și cu un venit de 2,2 milioane de euro în 2014.

Roman Atwood


10. Rosanna Pansino
Dacă nu știi cum să faci brioșele perfecte, nu o rata pe Rosanna. Canalul ei de gastronomie este urmărit de 4,8 milioane de oameni din întreaga lume, iar venitul tinerei este de 2,2 milioane de euro (2,5 milioane de dolari).

Rosanna Pansino



 

×
Subiecte în articol: PewDiePie