x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV iUmor aduce comedia la Splash! Vedete la Apă. George Tănase: ,,După săritura asta, am scăpat și de riduri!”

iUmor aduce comedia la Splash! Vedete la Apă. George Tănase: ,,După săritura asta, am scăpat și de riduri!”

de Redacția Jurnalul    |    23 Aug 2024   •   15:30
iUmor aduce comedia la Splash! Vedete la Apă. George Tănase: ,,După săritura asta, am scăpat și de riduri!”

După ce, în trecut, a prezentat extra show-ul Pleosc! Vedete la apă, în cadrul căruia comenta prestețiile concurenților din emisiune, actorul de comedie și stand-up-erul George Tănase a spus ,,Da, sar la Splash! Vedete la apă”, într-o ediție specială dedicată celei mai vizionate emisiuni de umor - iUmor, în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

În stilul caracteristic, comediantul a venit la antrenamente pus pe distracție și voia să știe una și bună: ,,Aici se dă un premiu în bani, da? Nu de alta, dar am rate!”. După o serie de glume pe bandă rulantă, George și-a luat treaba în serios: “Chiar am învățat câteva lucruri foarte utile” și a venit și cu o recomandare pentru femeile care vor să scape de riduri: „Dacă vreți să aveți piele de bebeluș, veniți să săriți la Splash, uitați de creme. Aterizați în piscină și obțineți cea mai netedă piele!”.

Robert Tudor, Ionuț Rusu, George Tănase, Iulia Clisu, Remus Iosub și Ionuț Țigănescu vor face o echipă ,,de tot râsul” în ediția Splash! Vedete la Apă difuzată în această seară seară, de la 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, notează prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Totodată, cel mai nou sezon iUmor, iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 7 septembrie, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Splash! Vedete la apă iumor