x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok, urcă pe scena iUmor, duminică, 10 martie, de la 20:00. Delia: „Vă ador! Aveți ceva balcanic!”

Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok, urcă pe scena iUmor, duminică, 10 martie, de la 20:00. Delia: „Vă ador! Aveți ceva balcanic!”

de Redacția Jurnalul    |    15 Mar 2024   •   11:00
Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok, urcă pe scena iUmor, duminică, 10 martie, de la 20:00. Delia: „Vă ador! Aveți ceva balcanic!”

Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce pe scenă o nouă serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, iar printre aceștia se numără și Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok.

Noul episod iUmor, difuzat duminica aceasta, îi aduce în platoul de umor pe Berdan și Kadir Kalin, frații cu milioane de urmăritori pe TikTok și pe Instagram, care au cucerit utilizatorii cu mișcările lor de dans și care au devenit virali pe platformele de socializare.

Apreciați de toată lumea, Berdan și Kadir Kalin au început să posteze videoclipuri pe Tik Tok în urmă cu aproximativ 4 ani, mai degrabă, dintr-o joacă, urmând ca, în scurt timp, să se transforme într-un real succes, aceștia devenind cunoscuți în întreg mediul online.

Berdan și Kadir Kalin călătoresc foarte des și, odată cu videoclipul montat pe piesa „Made în Romania”, a lui Ionuț Cercel, lansată în urmă cu 12 ani, postările lor au devenit virale și la noi în țară, astfel că cei doi au decis să viziteze România.

„Mă bucur mult să vă văd aici, vă știu de pe TikTok, sunteți virali acolo. Vă ador! Aveți ceva balcanic în mișcare!”, le-a mărturisit Delia fraților Kalin, completată de Bordea: „Sunteți foarte faini, mie îmi plac mult dansurile astea în sincron”, a reacționat juratul.

Întregul moment va putea fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, în cadrul singurei emisiuni TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube și unde vor descoperi cele mai amuzante numere de divertisment, alături de cei patru jurați iUmor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

 

×
Subiecte în articol: Delia Kalin Brothers iUmor iUmor 2024