x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Liviu Teodorescu, „chinuit” de ruletă încă de la premiera Te cunosc de undeva!: „Travesti şi coregrafie grea! Nici nu se putea mai rău!”

Liviu Teodorescu, „chinuit” de ruletă încă de la premiera Te cunosc de undeva!: „Travesti şi coregrafie grea! Nici nu se putea mai rău!”

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2024   •   22:30
Liviu Teodorescu, „chinuit” de ruletă încă de la premiera Te cunosc de undeva!: „Travesti şi coregrafie grea! Nici nu se putea mai rău!”

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o nouă serie de artişti şi noi provocări pe măsură. O vor simţi din plin, pe propria piele, încă din prima gală, Jo şi Liviu, cărora ruleta le-a adus un personaj care a reuşit să le stârnească deopotrivă bucurie şi nemulţumire.

Dacă pe Jo, anunţul personajului din prima gală, primit încă de pe drumul către antrenamente, nu a făcut decât să o bucure şi să exclame: „I love it!”, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre partenerul ei de scenă, Liviu, care nu s-a ferit să recunoască: „Pe mine m-a surprins neplăcut acest personaj!”. Au realizat imediat asta şi antrenorii, respectiv Adriana Trandafir, profesoara de actorie, Ioana Macarie, coregrafa show-ului, dar şi Crina Mardare, profesoara de canto. „Unul a spus < wow, ce frumos >, iar celalalt < wow, îngrozitor! >”, a povestit amuzată Ioana Macarie.

Chiar dacă nu se află la primul travesti, pe Liviu, primul personaj primit l-a scos cu totul din zona de confort: „Mie o să îmi fie foarte greu la atitudinea personajli. Mai greu de atât nu se poate! Un travesti în care trebuie să ai şi o coregrafie grea şi pe care trebuie să îl iei şi în serios!”. Coregrafia i-a pus probleme şi partenerei sale de scenă, care a recunoscut că ordinea mişcărilor de dans o va pune în mare dificultate de această dată. Despre ce personaj este vorba şi cum s-au descurcat Jo şi Liviu cu prima transformare a sezonului 20 Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind prima gală a transforming show-ului, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

8 echipe de artişti au spus < Da > spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, show ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva! Liviu Teodorescu