x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Mihai Morar va prezenta X Factor, la Antena 1

Mihai Morar va prezenta X Factor, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2024   •   11:45
Mihai Morar va prezenta X Factor, la Antena 1
Sursa foto: Mihai Morar va prezenta X Factor, la Antena 1

Noul X Factor, talent show-ul fenomen care a lansat cei mai mulţi artişti pe piaţa muzicală din România aduce împreună unele dintre cele mai mari nume din industrie, în cel mai nou sezon al emisiunii de la Antena 1. Mihai Morar se alătură producţiei, în calitate de prezentator, într-un sezon spectacol al concursului, care îi aduce împreună la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică.

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din România, gazda matinalului de la Radio ZU  şi realizatorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi româneşti – Fain şi simplu, Mihai Morar a acceptat provocarea de a reveni pe scena X Factor, de data aceasta în calitate de prezentator. Omul de televiziune are în palmares statutul de mentor câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte, chiar pe 1 ianuarie 2012.

„Am fost parte din primul sezon X Factor România... știu, aproape nici eu nu mai țin minte că l-am și câstigat. Mă întorc după 13 ani, pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. De data asta ca prezentator. De fapt, ca povestitor. Pentru că, în noul X FACTOR, cel mai important câştig, pe lângă vocile wow,  vor fi poveștile concurenților. Asta e treaba mea: să arăt story-urile din care se naşte o poveste de succes", a declarat Mihai Morar.

Cel mai nou sezon X Factor România îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică ce va face telespectatorii parte dintr-un spectacol de neuitat. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: mihai morar x factor