x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media În seara aceasta, la Chefi la cuțite: Jurații gătesc pentru copii, iar Mirela Retegan decide câștigătorul amuletei

În seara aceasta, la Chefi la cuțite: Jurații gătesc pentru copii, iar Mirela Retegan decide câștigătorul amuletei

de Redacția Jurnalul    |    17 Apr 2023   •   12:40
În seara aceasta, la Chefi la cuțite: Jurații gătesc pentru copii, iar Mirela Retegan decide câștigătorul amuletei

În a doua zi de Paște, la Antena 1, de la 20:30, Chefi la cuțite vine cu o amuletă de sărbătoare. Cei trei Chefi vor găti un meniu pentru copii, iar câștigătorul va fi ales de către o bună cunoscătoare a lucrurilor care îi bucură pe cei mici – Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli.

”E o temă grea. Copiii sunt foarte pretențioși la mâncare și știu asta pe propria piele. La mine acasă, una dintre fiice mănâncă ceva, cealaltă mănâncă altceva. Așa că gătim mult, tocmai pentru că nu reușim să ajungem la un consens”, a declarat Chef Florin Dumitrescu. ”Îmi sunt foarte dragi cei trei Chefi. Voi încerca să gândesc cu mintea unui copil la această amuletă. Așa că sper să nu se supere pe mine, pentru că va mânca fetița care nici nu îi cunoștea atunci când era mică”, a spus Mirela Retegan cu umor. Cel care va găti la al patrulea banc de lucru este Marian Cernat, Chef-ul echipei de Food Chefi la cuțite, coordonatorul bucătăriei emisiunii. ”Pentru mine este o provocare faptul că voi găti lângă ei. N-am mai făcut asta până acum”, a declarat Chef Cernat.

În ediția din această seară nu vor găti, însă, doar Chef-ii pentru copii, ci se va întâmpla și invers: unul dintre concurenți, Alin Dumitru Dop, vrea să demonstreze la 12 ani că poate să îi impresioneze pe jurați cu preparatul său. Tot în această seară, preselecțiile îi vor purta pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu în câteva destinații culinare speciale, din Mongolia până-n Africa, unii concurenți încercând să câștige mult râvnitele cuțite cu mâncăruri inspirate de bucătăria din țările lor natale. Născută în Burundi, Diane Inamahoro le va spune povestea sa juraților, alături de un astfel de preparat. Și dacă e zi de sărbătoare, asta se va vedea și în platoul emisiunii, unde așii gastronomiei vor avea parte de o premieră în istoria Chefi la cuțite: unul dintre concurenți le va oferi un show culinar savuros. Cine va câștiga amuleta, dar și cum se vor desfășura momentele speciale din preselecții telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite mirela retegan