x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609 va avea premiera vineri, 25 august, de la 20:30, la Antena 1

Comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609 va avea premiera vineri, 25 august, de la 20:30, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    28 Iul 2023   •   13:45
Comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609 va avea premiera vineri, 25 august, de la 20:30, la Antena 1

Din 24 si 25 august, #JoiVin devin seri de super seriale româneşti.  La Antena 1, după premiera celui de-al doilea sezon Lia – Soţia soţului meu, joi, 24 august, de la 20:30, serile de vineri vor sta sub semnul comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Serialul romance de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, va putea fi urmărit începând din 25 august, în fiecare vineri, de la 20:30. 

„De ce să te uiţi la Lasă-mă, îmi place! Camera 609? Pentru că e o comedie romantică, prima comedie romantică românească, pentru că noi ne distrăm tare la filmări, aşa că şi voi o să vă distraţi cu noi, pentru că o să fie serialul care ne va purta prin toate emoţiile. Din 25 august, vă învităm să ne urmăriţi în fiecare vineri, de la 20:30, pe Antena 1!”, dezvăluie protagonista proiectului, Anda Sârbei. La rândul său, protagonistul Matei Negrescu mărturiseşte: „3 miliarde moştenire, 2 lumi date peste cap şi 1 serial de miliarde! Pentru că Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este genul de serial care stârnește dezbateri și discuții amuzante. Abia aşteptam să vă dăm întâlnire, împreună cu familia și prietenii, în fața televizorului, în fiecare vineri seara, la Antena 1!”.

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

               Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Emilia Popescu, Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Virginia Rogin, Sergiu Cioiu, Anda Sârbei, Matei Negrescu, Anca Androne, Doina Teodoru, Loredana Groza, Nuami Dinescu, Marius Rizea, Ştefana Darzeu, Maria Ţăpuşă, Răzvan Krem Alexe, Emanuel Cîrstea, Alexandra Ciobanu, Julia Marcan, Lucian Ionescu, Iulia Barbu, Cristian Neacşu, Alexandra Ciobanu şi Graţiela Voicu vor putea fi urmăriţi în această toamnă, în fiecare seară de vineri, la Antena 1. #JoiVin emoţiile, bucuria, secretele şi dramele, în cele mai aşteptate seriale româneşti, din august, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×