x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Lupta împotriva noului coronavirus sub lupa specialiștilor

Lupta împotriva noului coronavirus sub lupa specialiștilor

15 Iun 2020   •   16:38
Lupta împotriva noului coronavirus sub lupa specialiștilor

Implicarea țării noastre în lupta cu noul coronavirus va fi dezbătută mâine, în cadrul unei videoconferințe, organizată de Grupul de Presă Bursa, în parteneriat educațional cu Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Tema videoconferinței este: “Sănătate şi Farma – Reacţia medicală la agresiunea pandemică”.

Printre speakerii videoconferinței se numără Dr. Raed Arafat - Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne și Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Prof Dr. Adrian Streinu Cercel - Directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Conf. Univ. Dr. Horaţiu Moldovan - Secretar de Stat, Ministerul Sănătăţii Publice.

În cadrul videoconferinței va fi dezbătut, de asemenea, rolul societății civile în efortul de consolidare a solidarității în lupta cu noul coronavirus.

Evenimentul va avea loc la ora 10:30 și va putea fi urmărit, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA şi pe canalul de YouTube.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul https://www.bursa.ro/sanatate-si-farma-2020

×