x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden A fost furata iubita lui Columbeanu

A fost furata iubita lui Columbeanu

05 Dec 2004   •   00:00

 

MONDEN
SHOW - La "Bucharest Fashion Week", un viitor popa a prezentat chilotei  

Editia din acest an a Festivalului de moda "Bucharest Fashion Week" a reunit cei mai buni designeri romani. Tinutele lor au fost prezentate de cele 200 de manechine. N-au lipsit ideile trasnite sau avangardiste.  

SIMONA ECOVOIU
 

INDRAGOSTITI. Pepe si iubita lui, Oana Zavoranu, mirii festivalului
 

Desi e vorba de moda, de haine, va spunem ca si in acest domeniu exista ambitii sau dusmanii. Firesc era ca la un astfel de festival sa accepte invitatia crema designerilor de pe la noi. Ei, iata, lucrurile nu au stat chiar asa…  

MANECHIN-POPA. Designerul Catalin Botezatu s-a ocupat serios de acest eveniment, pregatind cu minutiozitate doua colectii. Prima, "White Extremers", a reprezentat inceputul colaborarii cu o noua firma de lenjerie intima, "Klamar", din Targu-Mures. Au aparut pe scena superbii manechini, plin de muschi - printre care si Tibi, viitor preot - intr-o tinuta pe care nu va sfatuim sa o copiati iarna asta. Adica doar in chilotei si incaltati cu cizme de blana de oaie vopsita sau cu clapari. La cea de-a doua colectie a sa, "Mister", nu au lipsit mastile venetiene ori palariile cu colivii.  

IMPRASTIATA. Casa de moda Foxy a propus o colectie din piele si blanuri naturale, cu saluri din chinchilla sau din blana franjurata cu ciucuri de diferite forme, intr-o nota sport sau eleganta. Am remarcat-o si pe iubita miliardarului Irinei Columbeanu, manechinul Gabriela Botezat, care s-a jelit ca i s-a furat geanta in culise.  

Despre Gabi se spune ca e cam imprastiata, ca altfel nu se explica cum a ramas fara celular, carduri si cheile de la casa. Dar pe cine sa tragi la raspundere in vacarmul acela? Sute de manechine, hairstylisti….Dar are balta peste, nu-i bai, ii cumpara miliardarul o geanta mai frumoasa…  

 

ANNA LESKO, O MIREASA NONCONFORMISTA
Interpreta Anna Lesko a prezentat cea mai importanta piesa din colectia designerului Dorin Negrau, respectiv rochia de mireasa.  

Vedeta si-a facut aparitia pe acordurile piesei "Ard in flacari" si a purtat o rochie supersexy, grena, decoltata si cu trena. Totodata, Anna a fost singura femeie din prezentare. Asta pentru ca, desi colectia era de dama, hainele muieresti au fost imbracate de barbati.  

A fost un moment amuzant sa vezi ditamai masculii imbracati in fuste sau in rochii. In plus, cocotati pe tocuri… Las’, sa vada si ei ce greu e sa intri in pielea femeilor!
 

 

FITE
Designerii au adus vedete pe podium. Sa va spunem ca Pepe si Oana Zavoranu, exploziva lui iubita, au acceptat sa prezinte pentru creatoarea Flora Nastase, pe melodia "Numai iubirea". Au fost cam teatrali, ba chiar s-au si sarutat, pentru a da culoare momentului. Pe cei doi i-am urmarit de cum au intrat in Hotelul Intercontinental, locul de desfasurare a evenimentului. Oana s-a ratoit la un fotograf. Fata asta e cam agitata, l-a tras de brat pe Pepe, ba in stanga, ba in dreapta…  

Oana n-a vrut initial sa bage ziaristii in seama, pe motiv, vezi, Doamne, ca nu era imbracata corespunzator. Dupa care, tot ea s-a scuzat. Pepe a salutat mereu ziaristii, chiar daca era in slip. Ce diferenta!

×
Subiecte în articol: antimonden