x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden A treia lansare - "Buscando l’amor"

A treia lansare - "Buscando l’amor"

02 Noi 2006   •   00:00
A treia lansare  -  "Buscando l’amor"

Maine, Corina Chiriac isi va prezenta la Bucuresti cartea "Buscando l’amor", incepand cu ora 19:00, la Diverta in Plaza Romania.



Maine, Corina Chiriac (foto) isi va prezenta la Bucuresti cartea "Buscando l’amor", incepand cu ora 19:00, la Diverta in Plaza Romania.
Sunt invitati prieteni, vedete, dar si toti fanii Corinei, care pot primi autografe de la interpreta-scriitoare. Artista si-a lansat la Brasov, chiar de ziua ei, acest prim volum, scos la Editura si Tipografia Gridsolo din orasul de la poalele Tampei. Corina si-a serbat ziua chiar in librarie, unde a dat autografe si si-a servit invitatii cu tort si sampanie. Acum, cand a devenit scriitoare, a primit doua torturi: unul in forma de carte si unul in forma de pian. Seara, Corina urma sa ajunga la Timisoara, insa nu avea nici o "legatura" directa. Asa se face ca a luat trenul "pe bucati". Astfel, artista si-a incheiat aniversarea printre sine, mancand parizer pe paine cu o amica. La ora 4:00 dimineata a schimbat trenul la Arad, iar la 5:00 a ajuns, in fine, in orasul de pe Bega. Aici a cantat la un bal de caritate si a avut o intalnire cu presa banateana. O surpriza pentru interpreta au constituit-o aparitia colegului Tiberiu Ceia si a amicelor acestuia, Lia Lucia Epure si Veronica Balas.

×
Subiecte în articol: antimonden