x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actorul Charlie Sheen face obiectul unei anchete a poliţiei din Los Angeles

Actorul Charlie Sheen face obiectul unei anchete a poliţiei din Los Angeles

07 Apr 2016   •   08:18
Actorul Charlie Sheen face obiectul unei anchete a poliţiei din Los Angeles

Poliţia din Los Angeles a declanşat o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen. "Unitatea de gestionare a ameninţărilor a poliţiei din Los Angeles desfăşoară ancheta în acest dosar, iar informaţiile despre victimă sunt confidenţiale", a declarat AFP poliţistul Matthew Ludwig, precizând că a fost emis un mandat de percheziţie.

El nu a dat niciun detaliu asupra motivului deschiderii anchetei, însă unele organe de presă afirmă că acesta ar fi legat de acuzaţiile potrivit cărora actorul ar fi ameninţat că o ucide pe fosta sa logodnică, Scottine Ross. Revista Variety menţionează o presupusă "casetă audio" în care s-ar auzi Charlie Sheen ameninţând că angajează un ucigaş plătit cu 20.000 de dolari pentru a o elimina pe Scottine Ross. Tot în înregistrare actorul ar fi recunoscut că şi-ar fi minţit o parteneră sexuală în privinţa seropozitivităţii sale.

Nici Charlie Sheen, nici purtătorul său de cuvânt nu au putut fi contactaţi pentru a comenta aceste informaţii.

Vedeta din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" şi Scottine Ross s-au logodit în 2014, dar nu au apucat să se căsătorească. Fiul actorului Martin Sheen şi fratele altui actor, Emilio Estevez, a dezvăluit în luna noiembrie că este seropozitiv şi că a pus capăt vieţii sale de băiat rău.AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: Charlie Sheen