x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actrita veritabila

Actrita veritabila

27 Mar 2005   •   00:00

Chiar daca viata sentimentala a Alexandrei Dinu sta inca sub semnul incertitudinii, nu acelasi lucru se poate spune despre cariera fostei doamne Mutu.

ROL. Alexandra Dinu castiga 2.000 de euro pe zi

Alexandra s-a implicat serios in lumea filmului, iar productiile cinematografice in care joaca par sa vina una dupa alta.

Intai a fost "Don Gnocchi" (noiembrie 2004), iar acum urmeaza "Distretto di Polizia", "La Prof" si "Montalbano". "La Prof" este un film artistic realizat pentru Canale 5 si va aparea pe micile ecrane de luna viitoare. Alexandra are rolul principal, fiind o femeie care isi omoara iubitul mult prea gelos, scandalagiu, betiv si agresiv. Tot pentru Canale 5, actrita filmeaza in acest moment "Distretto di Polizia". Un serial tv italian, care a ajuns la cea de-a cincea serie si care va fi difuzat in toamna acestui an. Succesul ei cinematografic continua cu "Montalbano - Il Commissario", o mini-serie politista, ce va fi difuzata tot in toamna. Pentru acest rol, Alexandra va castiga nu mai putin de 2.000 de euro pe zi. Mai multe detalii despre viata Alexandrei puteti citi in noul numar al revistei Story.

IUBITA DE MAFIOT
Pentru "Montalbano", Alexandra va filma la Roma si in Sicilia, la sfarsitul lunii viitoare. Personajul pe care-l interpreteaza este o unguroaica, iubita unui mafiot. Eva, caci acesta este numele ei din film, este rapita de un maniac si sechestrata. Intr-una din scene, in care Evei i se taie parul, Alexandra a fost nevoita sa poarte o peruca. In final, fata este abandonata de rapitor pe o autostrada si gasita apoi la un spital, maltratata. Alexandra Dinu joaca in acest film alaturi de Luca Zingaretti (comisarul Montalbano). (Roxana I. Ancuta)
×
Subiecte în articol: antimonden