x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Află ce drum ar fi ales Dan Bittman, juratul X Factor dacă nu ar fi fost artist!

Află ce drum ar fi ales Dan Bittman, juratul X Factor dacă nu ar fi fost artist!

25 Noi 2013   •   14:48
Află ce drum ar fi ales Dan Bittman, juratul X Factor dacă nu ar fi fost artist!

Seara de duminică a fost importantă pentru juratul X Factor. Pentru prima gala live, deși este unul dintre cei mai importanți artiști români, obișnuit cu lumina reflectoarelor, Dan Bittman nu a ascuns că a avut emoții. Mari. Pregătirile au început de la primele ore ale zilei, iar în toată forfota pregătirilor Dan a stat de vorbă, preț de câteva momente, cu jurnalista Ela Crăciun.
Știrista Antena 3 a realizat un interviu pentru blogul său cu Bittman despre poveștile spuse de-a lungul timpului despre el, despre cariera sa și despre ce alegeri ar fi făcut dacă nu ar fi fost artist. Bittman concluzionează simplu că tot succesul său și al trupei Holograf se bazează pe sinceritate și pe inspirație, și, deși poate multe dintre fanele sale nu își imaginează acest lucru, și-ar fi dorit să se facă arhitect. Drumul acesta a fost destul de aproape , doar că…nu a picat admiterea. Starul a găsit echilibrul și acasă ca tată a trei copii alături de jumătatea sa.
Întreg interviul îl puteți citi aici:www.elacraciun.ro.

Ela Crăciun, prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 a devenit ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special inițiat de Fundația Mereu Aproape. ”Vreau să fiu demn” este o campanie socială destinată românilor care nu cer, ci vor să trăiască! Adresată părinților care nu au, dar dăruiesc în fiecare clipă copiilor lor modestie și spirit. Acelor copii care nu știu ce este un măr, un televizor sau o țară, pentru că nu l-au mâncat, nu l-au văzut, nu au străbătut-o.

Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 6 dimineața prezentând știrile la Antena 3.  Începând din aprilie, Ela este prezentă și în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul.


×