x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ala, Bala - Miki s-a razgandit: vrea la Cerb!

Ala, Bala - Miki s-a razgandit: vrea la Cerb!

30 Iun 2004   •   00:00

Dupa ce s-a batut cu pumnii in piept ca albumul ei e mai important decat participarea la selectia pentru Cerbul de Aur 2004, Miki s-a intors la 180 de grade.

Ori a tulburat apele pentru a-si face reclama, ori nu-i mai e frica de concurs. "Mi s-a parut o provocare mult prea mare, de aceea am hotarat sa ma ocup in continuare de viitorul album. Refuzul meu s-a datorat emotiilor de moment, m-a coplesit importanta evenimentului. Insa m-am gandit foarte mult la asta, am vazut ca toti cei din jurul meu au mare incredere in mine si ma incurajeaza sa particip. Asa ca m-am decis sa particip si sunt sigura ca voi face fata cu brio!"

AU ZBARCIT-O! Televiziunea Romana spune ca miscarea lui Miki e conform regulamentului, pentru ca aceasta nu a trimis nici o hartie oficiala prin care sa-si anunte retragerea. Cu toate acestea, tot TVR-ul a anuntat oficial vinerea trecuta ca Miki nu participa la Cerb. Cum a retras-o Televiziunea Romana pe Miki din concurs, daca nu a primit nici un comunicat din partea casei care o produce pe artista? Greu de crezut ca televiziunea a actionat din proprie initiativa. Cert este ca atat Rotonul (casa de productie a cantaretei), cat si TVR s-au jucat de-a soarecele cu pisica.

FARA PEPE. Din tot acest balci a iesit un lucru bun: Miki va canta la Cerbul de Aur! De data aceasta, ea va intra in concurs cu o piesa nou-nouta, de pe ultimul album "Jumatate de sarut". A renuntat la duetul cu Pepe, pentru ca ar fi existat posibilitatea ca, dupa ce ar fi trecut de preselectie, sa fie descalificata. Motivul? Miki s-a inscris singura la Cerb, cu piesa "Fara tine", desi interpreteaza aceasta melodie impreuna cu Pepe. Astfel ca s-a hotarat sa intre singura in competitie. Asa cum trebuia s-o faca de la bun inceput. Pana la urma vor fi tot 14 concurenti la preselectia de pe 3 iulie pentru Festivalul de la Brasov, caci Marta Hristea si-a anuntat zilele acestea retragerea. Sa speram ca va fi ultima surpriza a fazei nationale pentru Cerb. (Dana Andronie, Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden miki